%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7-%ce%ad%ce%b3%cf%87%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%bf2-22-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc
4708_34708_14708_2

Κρανίο διδακτική έκδοση – έγχρωμο (22 κομμάτια)

logo

€280,00 περιλαμβάνει Φ.Π.Α

Αυτό το εκπληκτικό πρόπλασμα κρανίου ενός μέσου Ευρωπαίου ενήλικα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε 22 μεμονομένα οστά. Η ψηφιοποίηση ενός αληθινού κρανίου με σύγχρονη τεχνολογία βοήθησε στην προσαρμογή του με βάση την αληθινή ανατομία και τη δημιουργία ενός ξεχωριστού προπλάσματος στην αγορά. Παρέχεται με συνοδευτικό οδηγό και CD στα Αγγλικά.

H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζει.

Διαθέσιμο

Κωδικός: ER4708 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Ένας καταπληκτικός τρόπος να διδάχθείτε την ανατομία του κρανίου. Στην περίπτωση που είστε καθηγητής το κρανίο αποτελεί μία άριστη πηγή διαδραστικής μετάδοσης γνώσης. Και φυσικά αυτή η έκδοση είναι επίσης και ένας  τρόπος να δείξετε στους ασθενείς σας ανατομικά σημεία ως μέρος της επεξήγησης του προβλήματος τους.

Στο διδακτικό κρανίο της Erler zimmer θα βρείτε τα ακόλουθα οστά :

– Δεξί και αριστερό βρεγματικό οστό

– Ινιακό οστό

– Δεξί και αριστερό κροταφικό οστό

– Σφηνοειδές

– Μετωπιαίο οστό

– Ηθμοειδές οστούν

– Ύνιδα (ρινικό διάφραγμα)

– Δεξί και αριστερό υπερώϊο οστό

– Κάτω ρινικές κόγχες δεξιά και αριστερά

– Άνω γνάθος με δόντια ,δεξία και αριστερά

– Δακρυϊκό οστό δεξια και αριστερά

– Δεξι και αριστερό ρινικό οστό

– Δεξί και αριστερό ζυγωματικό οστό

– Κάτω γνάθος με δόντια

Δείτε το διδακτικό κρανίο στο παρακάτω βίντεο