552001_06_01-lq-500x500-300x300
pedalo-Classic 3pedalo-Classic 4pedalo-Classic 5

PEDALO – Classic – Όργανο άσκησης και ισορροπίας

pedalo_Logo_h20mm,_transpar

€150,00 περιλαμβάνει Φ.Π.Α

Όργανο άσκησης, ισορροπίας και ενδυνάμωσης με 4 τροχούς, χρήσιμο για προπόνηση, αποκατάσταση, επανεκπαίδευση βάδισης ή ακόμα και για διασκέδαση και παιχνίδι σε μικρότερες ηλικίες.

  • Μέγιστο φορτίο 120 kgr
  • Για ηλικίες από 3 και πάνω
  • 5 χρονια εγγύηση
  • Γερμανικό προιόν
  • Κατασκευασμένο από οικολογικά υλικά

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κωδικός: 552001 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Το κλασσικό Pedalo που αποτέλεσε την αρχική ιδέα,πάνω στην οποία βασίστηκαν και οι υπόλοιπες αντίστοιχες κατασκευές Pedalo Sport και Pedalo Slalom. Το classic είναι και το πιο εύκολο της σειράς, ιδανικό για ενήλικες και παιδιά.

Η επιφάνεια των θέσεων άκρου ποδός με πλάτος 30×14 cm είναι αρκετά άνετη. Συνίσταται για ηλικίες  3 ετών και πάνω. Με το Pedalo Classic μπορούμε να προπονήσουμε ολόκληρο το σώμα σε δεξιότητες όπως ισορροπία, συντονισμό, κινητικό έλεγχο, νευρομυϊκή συνέργεια και επανεκπαίδευση βάδισης. Ειδικότερα στη διαδικασία της βάδισης μπορούμε, ακόμα και σε νευρολογικούς ασθενείς αλλά και σε ασθενείς μετά απο χειρουργείο, να επιτύχουμε μία συνεχή και ομαλή ροή κίνησης με ισοκατανεμημένη φόρτιση μεταξύ αριστερού και δεξιού ποδιού! Ως αποτέλεσμα έχουμε ασθενείς που τελειώνοντας την αποκατάσταση νιώθουν μεγαλυτερη ασφάλεια στη στάση και τη βάδιση.

Το Pedalo Classic επίσης αποτελεί ιδανικό όργανο εκπαίδευσης και διασκεδασης για παιδιά στην ανάπτυξη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν παιχνίδι στο νηπιαγωγείο.