Αφίσα | Ανατομία άνω άκρου - EN/DE - 50x70cm

Αφίσα | Ανατομία άνω άκρου - EN/DE - 50x70cm

AL513

Αφίσα - Ανατομία άνω άκρου - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του άνω άκρου, χωρισμένα ανα ανατομική δομή (κυκλοφορικό, νευρικό, οστικό, συνδεσμικό, μυϊκό σύστημα). Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Αγγλικά και τα Γερμανικά.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
15,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Aνατομία άνω άκρου - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του άνω άκρου. Χωρισμένο σε ανατομικές δομές ανα ιστό και λειτουργία ώστε να είναι ακόμα πιο κατανοητή η ανατομοφυσιολογία της περιοχής. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Αγγλικά και τα Γερμανικά.

Αφίσα - Η Ανατομία άνω άκρου

To ποστερ με την ανατομία άνω άκρου είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις ανατομικές δομές. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες τα οστικά στοιχεία, τα αρθρικά στοιχεία, οι μυϊκές κατασκευές και το περίπλοκο συνδεσμικό σύστημα του άνω άκρου.Η ανατομία άνω άκρου χωρίζεται σε 3 μέρη ώστε να παρουσίαζονται χωριστά το κυκλοφορικό-νευρικό σύστημα, το σκελετικό-συνδεσμικό σύστημα και το μυϊκό σύστημα. Έτσι μια περιοχή με τόσο πολλά και πυκνά ανατομικά στοιχεία παρουσιάζεται αναλυτικά και ξεκάθαρα.

Ανατομία άνω άκρου -  οπτικά επίπεδα

Το poster παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες όλες τις ανατομικές δομές απο όλες τις οπτικές γωνίες. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες έτσι ώστε ο ασθενής να κατανοήσει το πρόβλημά του και το μηχανισμό λειτουργίας του άνω άκρου Στην αφίσα θα δείτε εικόνες απο εμπρόσθια, οπίσθια, έσω και άνω όψη ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολυεπίπεδες αρθρικές λειτουργίες του άνω άκρου.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης το πρόπλασμα άνω άκρου για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση.  

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 4 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password