Μπάρες άσκησης και στήριξης Equalizer - Amila

Μπάρες άσκησης και στήριξης Equalizer - Amila

70264
Μπάρες equalizer ιδανικές για εφαρμογή μεγάλης ποικιλίας ασκήσεων και στηρίξεων.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
74,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα
Μεγάλο πλήθος ασκήσεων. Ιδανικό για crossfit. 61 (M) x 41 (Π) x 70 (Y) ύψος. Μέγιστο βάρος χρήστη 100kg. Οι Παράλληλες Βάσεις Βυθίσεων (Parallettes) αποτελούν ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα γυμναστικής για προπόνηση δυναμικής και είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάπτυξη της δύναμης στο πάνω μέρος του σώματος και στον κορμό. Φυσικά με τις κατάλληλες στάσεις και στηρίξεις μπορείτε να γυμνάσετε το ίδιο εντατικά και τα κάτω άκρα. Υπάρχουν μερικά σημεία στην άσκηση με αυτές τις βάσεις, τα οποίο προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην προπόνησή σας.
  1. Καταρχήν σας επιτρέπουν να εκτελέσετε πολλές ασκήσεις με τον καρπό σας σε ίσια θέση, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο όταν εκτελείτε την άσκηση στο έδαφος. Οι καρποί είναι συχνά ο αδύναμος κρίκος κατά την άσκηση. Οι παράλληλες βάσεις σας δίνουν περισσότερο χρόνο πριν οι καρποί σας κουραστούν, επομένως σας προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα και μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού.
  2. Μια απόσταση από το έδαφος διευκολύνει τον ασκούμενο όταν μαθαίνει κάποια νέα άσκηση. Πάρα πολλές ασκήσεις μπορούν να εκτελεστούν σε διαφορετικές, αλλά παρόμοιες παραλλαγές. Με τις παράλληλες βάσεις μπορείτε να ξεκινήσετε με την παραλλαγή που σας είναι πιο εύκολη και στη συνέχεια να δοκιμάσετε κάτι πιο δύσκολο.
  3. Μπορείτε περιστρέφοντας τη μια μπάρα να δημιουργήσετε μια βάση στήριξης για push ups, γλιτώνοντας έτσι την περιττή αγορά επιπλέον εξοπλισμού
Γενικότερα οι παράλληλες μπάρες equalizer είναι ένα οικονομικό πολυόργανο. Συνδυάζοντας τις με μερικά λάστιχα γυμναστικής έχετε κυριολεκτικά ένα ολόκληρο γυμναστήριο στο σπίτι σας.
Βάρος:8kg // Διαστάσεις:61x41x70cm
Είδος προϊόντος
Ενδυνάμωση
Κατασκευαστής
Amila

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password