• -10,40 €
Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση -

Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση -

9789602664773
Από την εισαγωγή στο νοσοκομείο μέχρι το εξιτήριο για την αποκατάσταση ως εξωτερικός ασθενής, αυτό το πολύτιμο σύγγραμμα καλύπτει το ευρύ φάσμα των παρεμβάσεων της αποκατάστασης και τα διαχειριστικά και κλινικά ζητήματα που αφορούν στους ασθενείς με κακώσεις νωτιαίου μυελού. Γίνεται αναφορά στο κόστος της αγωγής, στο προσδόκιμο επιβίωσης, στη φροντίδα στο οξύ στάδιο, στην αναπνευστική φροντίδα, στην καταγραφή, στη στοχοθέτηση, στην κλινική αγωγή, στις επιπλοκές και τις δραστηριότητες καθημερινής διαβίωσης των ασθενών με κάκωση νωτιαίου μυελού. Εκτός από τις φυσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις και την επιμόρφωση και εκπαίδευση της οικογένειας, παρέχονται πληροφορίες για την επίπτωση, την αιτιολογία, τη διάγνωση και τα κλινικά χαρακτηριστικά της κάκωσης νωτιαίου μυελού. Τίτλος πρωτοτύπου: Spinal Cord Injuries, Management and Rehabilitation Copyright © 2009 by Mosby, Inc., an affiliate of Elsevier Inc.  
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Κατσουλάκης
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Φουσέκης, Δημήτριος Στασινόπουλος
Διαστάσεις: 21x29
Σελίδες: 784
Συγγραφέας: Sue Sisto, Erica Druin & Macht Martha Sliwinski
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
85,00 €
95,40 €
Έκπτωση 10,40 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση - Τι καλύπτει;

Το βιβλίο Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση, από την εισαγωγή στο νοσοκομείο μέχρι το εξιτήριο για την αποκατάσταση ως εξωτερικός ασθενής, καλύπτει το ευρύ φάσμα των παρεμβάσεων της αποκατάστασης και τα διαχειριστικά και κλινικά ζητήματα που αφορούν στους ασθενείς με κακώσεις νωτιαίου μυελού. Στο Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση γίνεται αναφορά στο κόστος της αγωγής, στο προσδόκιμο επιβίωσης, στη φροντίδα στο οξύ στάδιο, στην αναπνευστική φροντίδα, στην καταγραφή, στη στοχοθέτηση, στην κλινική αγωγή, στις επιπλοκές και τις δραστηριότητες καθημερινής διαβίωσης των ασθενών με κάκωση νωτιαίου μυελού.

Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού: Διαχείριση και Αποκατάσταση - Τι χρήσιμο θα βρώ στο βιβλίο;

Εκτός από τις φυσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις και την επιμόρφωση και εκπαίδευση της οικογένειας, παρέχονται πληροφορίες για την επίπτωση, την αιτιολογία, τη διάγνωση και τα κλινικά χαρακτηριστικά της κάκωσης νωτιαίου μυελού. Έγκριτη καθοδήγηση από ειδικούς εγνωσμένου κύρους στην αποκατάσταση κακώσεων νωτιαίου μυελού. Πλήρες αναφορών και τεκμηριωμένο περιεχόμενο για την στοιχειοθετημένη αγωγή βάσει των πιο πρόσφατων ερευνών. Περισσότερες από 500 κλινικές φωτογραφίες/απεικονίσεις και σχήματα για την εμπέδωση των εννοιών και την εξοικείωση με κλινικές καταστάσεις. Κλινικές περιπτώσεις με ασκήσεις κλινικής εφαρμογής για την εφαρμογή των γνώσεων σε ρεαλιστικά σενάρια ασθενών. Πίνακες και κουτιά σε κάθε κεφάλαιο για τη σύνοψη σημαντικών πληροφοριών και τη γρήγορη αναφορά σε αυτές. Στα κουτιά Κλινικών σημειωμάτων παρέχονται χρήσιμες συμβουλές για κλινικές εφαρμογές σε σχέση με τις συζητήσεις σε κάθε κεφάλαιo. Τίτλος πρωτοτύπου: Spinal Cord Injuries, Management and Rehabilitation  
Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδόσεις Συμμετρία
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Μυοσκελετικά
Νευρολογικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password