Αφίσα ανατομίας - Το κυκλοφορικό σύστημα - EN/DE - 50X70cm

Αφίσα ανατομίας - Το κυκλοφορικό σύστημα - EN/DE - 50X70cm

AL506

Αφίσα - Το κυκλοφορικό σύστημα- Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία για το κυκλοφορικό σύστημα και τη λειτουργία του. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Γερμανικά και τα Αγγλικά.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
15,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Το κυκλοφορικό σύστημα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία και τον τρόπο λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Γερμανικά και τα αγγλικά

Αφίσα - Το κυκλοφορικό σύστημα

Φλεβικό, λεμφικό και αρτηριακό σύστημα σε πλήρη απεικόνιση, με ξεχωριστή εικονογράφηση για άνω και κάτω άκρα ώστε να γίνεται διακριτή η μικροκυκλοφορία.

Οπτικά επίπεδα

Το poster παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες όλες τις ανατομικές δομές απο όλες τις οπτικές γωνίες. Επιπλέον περιγράφεται ο μηχανισμός λειτουργίας των φλεβών και των φλεβικών βαλβίδων. Το κυκλοφορικό σύστημα σε μια αναπαράσταση που θα κάνει κατανοητή κάθε λεπτομέρεια.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης τα προπλασματα άκρου ποδός και κάτω άκρου για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση.

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 2 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password