ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ 49 προϊόν

Διαβάστε περισσότερα για το ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ...

[su_spoiler title="Διαβάστε περισσότερα για τα Προπλάσματα..."]

Πρόπλασμα και εκπαίδευση

Το πρόπλασμα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια κάθε εκπαιδευτή επαγγέλματος υγείας. Δίνει όλα τα απαραίτητα οπτικά και απτικά εφόδια ώστε η διδακτική διαδικασία να είναι πλήρης και άρτια. Ο καθηγητής μπορεί με ευκολία και παραστατικότητα να επιδεικνύει τόσο τα ανατομικά στοιχεία όσο και την κινητικότητα, την εμβιομηχανική λειτουργία και στοιχεία φυσιολογίας. Όλα τα παραπάνω γίνονται με ένα επαγγελματικό τρόπο που σίγουρα αναβαθμίζει την διαδικασία της διδαχής αλλά και της μάθησης.

Πρόπλασμα και φοιτητές

Το πρόπλασμα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για κάθε εκπαιδευόμενο και φοιτητή ώστε να γίνει εύκολα γνώστης της ανατομοφυσιολογίας του σώματος. Η δύναμη της ζωντανής τρισδιάστατης εικόνας αποτυπώνεται πολύ πιο εύκολα στον εγκέφαλο και με συνδυασμό με τη γραπτή γνώση δίνουν σε κάθε φοιτητή ιατρικής, φυσικοθεραπείας κλπ την πλήρη εκπαιδευτική εμπειρία. Επίσης η αίσθηση, τόσο η απτική όσο και αυτή της κίνησης και του βάρους, που προσφέρει ένα πρόπλασμα είναι εξαιρετικά εκπαιδευτικά ερεθίσματα για κάθε εκπαιδευόμενο της υγείας. Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι επαγγελματίες υγείας έχουν έναν πλαστικό ανθρώπινο σκελετό, που τους συντρόφευε απο τα φοιτητικά κιόλας χρόνια. Η πρώτη επαφή με κάτι τόσο αληθοφανές δημιουργεί μια εξαιρετική αρχική εμπειρία με τις εσωτερικές ανατομικές δομές.

Πρόπλασμα και επαγγελματίες υγείας, ιατροί, φυσικοθεραπευτές

Το πρόπλασμα δίνει αρκετά πλεονεκτήματα σε έναν ιατρό ή έναν θεραπευτή. Καταρχάς μπορεί να εξηγηθεί με λεπτομέρεια και παραστατικότητα στο ασθενή η φυσιολογικής λειτουργία της ανατομικής δομής. Επίσης αναδυκνύεται η τοποθεσία μιας πιθανής δυσλειτουργίας, επιδεικνύεται ο μηχανισμός κάκωσης ή πάθησης και αναπαρίσταται ο τρόπος με τον οποίο θα δράσει ένα πιθανό χειρουργείο ή μια θεραπευτική διαδικασία. Αλλά και απο την πλευρα του ασθενούς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επιδειχθεί στον θεραπευτή με ακρίβεια κάποια σημαντική λεπτομέρεια της πάθησης, όπως πχ το ακριβές εν τω νάθει σημείο κάποιας ενόχλησης. Όλα αυτά μετατρέπουν την λήψη ιστορικού, την αξιολόγηση και τη θεραπεία σε ένα διαδραστικό και εποικοδομητικό σύστημα συνεργασίας ιατρού - ασθενούς με πολύ καλά αποτελέσματα. Αρκετές έρευνες έχουν αποδείξει πως οι καλύτερα πληροφορημένοι ασθενείς νιώθουν πιο ασφαλής, είναι περισσότερο αφοσιωμένοι στη θεραπευτική διαδικασία και τελικά έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Πρόπλασμα και marketing

Το πρόπλασμα όμως παίζει και εναν λίγο διαφορετικό ρόλο. Αυτόν του μάρκετινγκ. Ένα πλήρες και καλαίσθητο πρόπλασμα αναδεικνύει την ειδίκευση ενός θεραπευτή, ομορφαίνει τον εξεταστικό χώρο, δίνει μια εικόνα επαγγελματικής πληρότητας. Επομένως δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ένα επαγγελματικό προβάδισμα.

Πρόπλασμα και είδη

Τα προπλάσματα διαχωρίζονται σε είδη ανάλογα με την ανατομική δομή και τη λειτουργικότητα τους. Έτσι έχουμε το πρόπλασμα σκελετού (ανθρώπινος σκελετός), προπλάσματα οστικά αρθρώσεων, προπλάσματα με συνδέσμους και κινητικότητα, προπλάσματα μορφολογίας οργάνων σταθερά, συναρμολογούμενα διδακτικά προπλάσματα ( όπως το διδακτικό κρανίο 22 κομμάτια) , προπλάσματα με σχεδιασμένα επάνω τα σημεία έκφυσης/κατάφυσης μαλακών μορίων κλπ.

Πρόπλασμα και Erler Zimmer

Τα προπλάσματα για να έχουν όλα τα παραπάνω ωφέλη θα πρέπει να είναι και ποιοτικά. Η Γερμανική εταιρεία Erler Zimmer, πρωτοπόρος στην κατασκευή ανατομικών προπλασμάτων, εγγυάται την άριστη δομή και λειτουργικότητα των προπλασμάτων. Κατασκευασμένα σε γερμανικά εργοστάσια, με υψηλά στάνταρ παραγωγής, όλα τα απαραίτητα iso, επιστημονικότητα και εμμονή στην ανατομική λεπτομέρεια, με έμφαση στην πρωτοπορία και με πατενταρισμένους πρωτότυπους τρόπους σύνθεσης των υλικών θα τα έχετε κυριολεκτικά για μια ζωή!

Κάντε το σήμερα δικό σας

Ποιοτικά και πρακτικά εκπαιδευτικά προπλάσματα απο τη Γερμανική Erler Zimmmer. Δώστε στους φοιτητές και τους ασθενείς σας όλες τις ανατομικες και ιατρικές πληροφορίες με μία ματιά, δείχνοντας κατευθείαν πάνω στην ανατομική δομή αυτό που επιθυμείται. [/su_spoiler]

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password