Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσω ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ courier) στην πόρτα σας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κάθε αποστολή χρεώνεται 3,0 ευρώ για παραγγελίες έως 2 κιλά. Το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 0,90€. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο ή προκαθορισμένη ώρα, το επιπλέον κόστος είναι 2,00€ ανά αποστολή. Για την παράδοση προκαθορισμένης ώρας η εταιρείας μας δεν ευθύνεται για πιθανές αποκλείσεις στην ώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΒΑΡΟΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

ΑΘΗΝΑ

3,00 €

2,00 €

2 kgr

0,90 € /επιπλέον kgr

ΕΠΑΡΧΙΑ

3,00 €

2,00 €

2 kgr

0,90 € /επιπλέον kgr

ΚΥΠΡΟΣ

20,00 €

-

2 kgr

1,00 € /επιπλέον kgr

Ο χρόνος παράδοσης για το λεκανοπέδιο Αττικής είναι κατ’ εκτίμηση 2-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα 3-4 εργάσιμες ημέρες. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ετοιμοπαράδοτα και ο τόπος κατοικίας του πελάτη δεν ανήκει σε δυσπρόσιτες περιοχές ή σε νησιά με άγονες γραμμές.

Για αγορές άνω των 80€ εντός Ελλάδος δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Η πολιτική αυτή μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Για αποστολές στην Κύπρο η ελάχιστη χρέωση είναι 20€. Για ογκώδη ή βαριά δέματα (άνω των 2 κιλών) στην Κύπρο, η χρέωση αποστολής γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Τις διαδικτυακές παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε όλες τις ημέρες και ώρες τις εβδομάδας. Παραδόσεις παραγγελιών από τον χώρο μας πραγματοποιούνται όλες τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή και μεταξύ 10.00 – 20.30 εκτός και αν υπάρχει ανωτέρα βία.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password