Δημιουργήσαμε τη healthaction για να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου των Φυσιοθεραπευτών.

Εμείς, η ιδρυτική και επιστημονική ομάδα της healthaction, διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης φυσιοθεραπευτών, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε στενά τις καθημερινές εξελίξεις του κλάδου και να έχουμε άριστη γνώση των διαθέσιμων προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

Στο πλαίσιο της επιστημονικής μας δραστηριότητας έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται η ανάπτυξη του εκδοτικού μας κλάδου με επιστημονικούς τίτλους που υποστηρίζουν την ορθή χρήση των διαφόρων προϊόντων.

Επιπλέον, η healthaction έχει αναπτύξει πρόσφατα τη δική της σειρά προϊόντων λαμβάνοντας τη θετική ανταπόκριση της αγοράς και πετυχαίνοντας, ήδη, τις πρώτες εξαγωγές στην Ευρώπη.

Όραμα  της healthaction είναι η άμεση και υψηλής τεχνογνωσίας εξυπηρέτηση των θεραπευτών που αναζητούν πάντα το καλύτερο για τους ασθενείς τους.

Στη healthaction θα βρείτε:

  • Λεμφοίδημα – Την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων Λεμφοιδήματος των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου
  • Kinesiology tape – Κορυφαίας ποιότητας ελαστικό tape πιστοποιημένο από την International Kinematic Taping Academy, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
  • Βελόνες βελονισμού – Πλήρη γκάμα σε βελόνες βελονισμού
  • Τα πιο σύγχρονα βιβλία του κλάδου της φυσιοθεραπείας
  • Φυσικοθεραπεία – Εργαλεία και απαραίτητα βοηθήματα θεραπείας και trigger point
  • Προπλάσματα – Εκπαιδευτικό υλικό όπως προπλάσματα και αφίσες – Ανθρώπινος σκελετός
  • Είδη άσκησης και αποκατάστασης – Λάστιχα γυμναστικής

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password