Οστά Κρανίου Διδακτική Έκδοση - Έγχρωμο (22 κομμάτια)

Οστά Κρανίου Διδακτική Έκδοση - Έγχρωμο (22 κομμάτια)

Κρανία
ER4708

Η διδακτική έκδοση - οστά κρανίου - της Erler Zimmer είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να διδάχθείτε την ανατομία του κρανίου. Στην περίπτωση που είστε καθηγητής το κρανίο αποτελεί μία άριστη πηγή διαδραστικής μετάδοσης γνώσης. Και φυσικά αυτή η έκδοση είναι επίσης και ένας  τρόπος να δείξετε στους ασθενείς σας ανατομικά σημεία ως μέρος της επεξήγησης του προβλήματος τους.

Στο διδακτικό κρανίο της Erler zimmer θα βρείτε τα ακόλουθα οστά κρανίου :

- Δεξί και αριστερό βρεγματικό οστό - Ινιακό οστό - Δεξί και αριστερό κροταφικό οστό - Σφηνοειδές - Μετωπιαίο οστό - Ηθμοειδές οστούν - Ύνιδα (ρινικό διάφραγμα) - Δεξί και αριστερό υπερώϊο οστό - Κάτω ρινικές κόγχες δεξιά και αριστερά - Άνω γνάθος με δόντια ,δεξία και αριστερά - Δακρυϊκό οστό δεξια και αριστερά - Δεξι και αριστερό ρινικό οστό - Δεξί και αριστερό ζυγωματικό οστό - Κάτω γνάθος με δόντια Δείτε περισσότερα προπλάσματα εδώ Πρόπλασμα Δείτε το διδακτικό κρανίο στο παρακάτω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=hJHxNkkz898

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
320,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Αυτό το εκπληκτικό πρόπλασμα κρανίου ενός μέσου Ευρωπαίου ενήλικα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε 22 μεμονομένα οστά. Η ψηφιοποίηση ενός αληθινού κρανίου με σύγχρονη τεχνολογία βοήθησε στην προσαρμογή του με βάση την αληθινή ανατομία και τη δημιουργία ενός ξεχωριστού προπλάσματος στην αγορά. Παρέχεται με συνοδευτικό οδηγό και CD στα Αγγλικά. H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζει. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

Ανατομική περιοχή
Κεφαλή
Κρανίο
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μόνο οστά

Σχετικά προϊόντα

(There are 2 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password