Άρθρωση του ώμου με τους εν τω βάθει μύες

Άρθρωση του ώμου με τους εν τω βάθει μύες

ER4569
Το πρόπλασμα ώμου της γερμανικής Erler Zimmer είναι ένα από τα πληρέστερα στην απεικόνιση της συγκεκριμένης περιοχής. Η αναπαράσταση τόσο των επιπολής όσο και των εν τω βάθει ανατομικών μυϊκών δόμων συγκαταλέγεται στα βασικά πλεονεκτήματα του προπλάσματος. Η χρήση ειδικού ανθεκτικού πλαστικού υλικού διαμορφώνει μια τελική εικόνα ιδανική για εκπαιδευτικούς σκοπούς ή ακόμα και για αναλυτικότερη επεξήγηση των τραυματισμών των ασθενών σας.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
110,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Αυτό το πρόπλασμα επιδεικνύει με μεγάλη λεπτομέρεια τους μύες, τους συνδέσμους και τα οστά της ωμικής ζώνης. Μέσω διαφορετικών διατομών είναι δυνατόν να παρατηρηθούν οι επιπολείς μύες, οι εν τω βάθει μύες και τα οστά. Είναι ενιαίο σε πραγματικό μέγεθος.

  • Μέγεθος: 23 x 19 x 11 cm
  • Βάρος: περίπου 0.4 kg
H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Οστά και μαλακά μόρια

Σχετικά προϊόντα

(There are 4 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password