Ανθρώπινο σώμα με μύες - 1/3 του πραγματικού

Ανθρώπινο σώμα με μύες - 1/3 του πραγματικού

ER-B90
Το πρόπλασμα με απεικόνιση μυοτενόντιων δομών και επιπολής αγγέιων, αποτελεί μια άριστη επιλογή για επίδειξη του μυϊκού συστήματος τόσο για διδακτικούς σκοπούς όσο και για λόγους επεξήγησης μηχανισμών τραυματισμού σε ασθενείς. Χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά και ζωντανά χρώματα ώστε το πρόπλασμα να ανταποκρίνεται στα χρώματα των πραγματικών δομών. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανική επιλογή ακόμα και ως διακοσμητκό στοιχείο σε ιατρικό χώρο ή σε χώρο αναμονής.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
290,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Πρόπλασμα με απεικόνιση μυϊκού συστήματος. Έχει ιδιαίτερα καλοσχηματισμένες δομές και πολύ λεπτομερή σχεδιασμό. Στη μία πλευρά απεικονίζεται το επιφανειακό μυϊκό σύστημα και από την άλλη οι εν τω βάθει μύες. Και τα δύο χέρια είναι αποσπώμενα. Επίσης αναπαριστώνται τα σημαντικά επιπολής αγγεία.
  • Ποιοτική κατασκευή
  • Λεπτομερής απεικόνιση
  • Μέγεθος κατάλληλο και για διακόσμηση ιατρικού χώρου
H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.
Ανατομική περιοχή
Σκελετός
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μυϊκό σύστημα
Οστά και μαλακά μόρια

Σχετικά προϊόντα

(There are 4 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password