Άρθρωση ώμου, πραγματικό μέγεθος, με μύες

Άρθρωση ώμου, πραγματικό μέγεθος, με μύες

ER4661
Το πρόπλασμα ώμου της γερμανικής Erler Zimmer είναι κατασκευασμένο απο ειδικό ανθεκτικό πλαστικό σε φυσικο μέγεθος 1:1 και αναπαριστά το πολύ σημαντικό και ευαίσθητο στροφικό πέταλο καθώς και τον τένοντα του δικεφάλου, η μακρά κεφαλή του οποίου καταλήγει στον επιχείλιο χόνδρο αποτελώντας επίσης σημαντικό παράγοντα τραυματισμων. Έτσι αποτελεί ιδανική λύση για εκπαιδευτικούς σκοπούς μιάς και μπορούν να επιδειχθούν πολυ σημαντικές φυσιολογικές δομές αλλά και οι μηχανισμοί τραυματισμών τους.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
99,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Άρθρωση ώμου σε πραγματικό μέγεθος με το πέταλο των στροφέων (Υπερακάνθιο, υπακάνθιο, ελάσσων στρογγύλο, μείζων στρογγύλο και υποπλάτιο) καθώς και τον τένοντα του δικέφαλου βραχιονίου. Η άρθρωση έχει περιορισμένη κινητικότητα.

  • Μέγεθος: 17 x 15 x 12 cm
  • Βάρος: 0.8 kg
  • Με εκπαιδευτική κάρτα σε Αγγλικά/Γερμανικά
  • Περιέχεται βάση στήριξης.
H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

.

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Οστά και μαλακά μόρια

Σχετικά προϊόντα

(There are 11 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password