Πρόπλασμα άκρου ποδός - μινιατούρα

Πρόπλασμα άκρου ποδός - μινιατούρα

ER-M233

Το σετ προπλασμάτων άκρου ποδός της Erler Zimmer αποτελεί μια πολύ παραστατική κατασκευή, με τα βασικά ανατομικά στοιχεία να απεικονιζονται με λεπτομέρεια. Μύς, τένοντες, σύνδεσμοι και οστά είναι ορατά σε αυτό το πρόπλασμα και μάλιστα σε 3 διαφορετικές εκδοχές ανάλογα με την κλινική εικόνα του άκρου ποδός. Έτσι στο σέτ περιλαμβανονται 3 διαφορετικά προπλάσματα:

  • ο φυσιολογικός άκρος πόδας
  • ο άκρος πόδας με υπερπρηνισμό (πλατυποδία)
  • ο άκρος πόδας με υπερυπτιασμό (κοιλοποδία)

Τα προπλάσματα είναι κατασκευασμένα απο ειδικό ανθεκτικό πλαστικό υλικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διδακτικούς σκοπούς αλλά και για επίδειξη του μηχανισμού αναπαραγωγής τραυματισμών λόγω κακής εμβιομηχανικής και θέσης, σε φοιτητές αλλά και σε ασθενείς. Ιδανικό και ως διακοσμητικό σε ιατρικο χώρο, χώρο κατασκευής πέλματος, ποδιατρείο κλπ

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
105,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Αναπαραγωγή φυσιολογικού άκρου ποδός, πλατυποδίας και κοιλοποδίας, στο μισό περίπου του φυσιολογικού μεγέθους. Στα μοντέλα έχει γίνει οβελιαία διατομή όπου φαίνονται τα οστά, οι μύες και οι σύνδεσμοι. Διαθέσιμα μόνο ως σετ.

  • Χρήσιμο για εκπαιδευτικούς σκοπούς
  • Ιδανικό ως μέσο επεξήγησης των προβλημάτων άκρου ποδός σε ασθενείς
  • Χρήση και ως διακοσμητικό σε ιατρικό χώρο που ασχολείται με κατασκευή ορθωτικών πελμάτων

Μέγεθος προπλάσματος του φυσιολογικού ποδιού: 12 x 5 x 6 εκ, βάρος: 600 γρ H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

Ανατομική περιοχή
Κάτω άκρα
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Οστά και μαλακά μόρια

Σχετικά προϊόντα

(There are 11 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password