Ανθρώπινος Σκελετός Ανατομίας - Διδακτικό Πρόπλασμα

Ανθρώπινος Σκελετός Ανατομίας - Διδακτικό Πρόπλασμα

ER2960

Ο ανθρώπινος σκελετός ανατομίας ,Oscar, είναι πιστή αναπαραγωγή διδακτικού σκελετού ενός ενήλικα -άρρεν. Περιλαμβάνει βάση με ρόδες. Το κρανίο αποσπάται και χωρίζεται σε 3 κομμάτια (άνω και κάτω τμήμα του κρανίου, κάτω γνάθος). Τα άνω και κάτω άκρα αποσπώνται και επανατοποθετούνται εύκολα. Το τμήμα της σπονδυλικής στήλης είναι άκαμπτο. *Με κάθε πρόπλασμα Oscar bonus δώρο ένα πρόπλασμα οσφυϊκού σπονδύλου.

 *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.  

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
298,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Ανθρώπινος σκελετός ανατομίας Oscar

Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά τον καθιστούν την καλύτερη επιλογή:

- Εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής - 2 χρόνια εγγύηση

- Η κατασκευή γίνεται σε Γερμανικό εργοστάσιο με ότι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά την άριστη ποιότητα και τα στάνταρ κριτήρια ελέγχου. Ο ανθρώπινος σκελετός Oscar έιναι κατασκευασμένος απο ανθεκτικό πλαστικό που δεν σπάει και το μέγεθος έιναι στο 100% του φυσικού μεγέθους ενός ενήλικα αρσενικού φύλου.

-Τα δόντια ειναι κατασκευασμένα ξεχωριστά και τοποθετούνται στις γνάθους.

- Τα άνω και κάτω άκρα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να επανατοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα.

- Οι αρθρώσεις του ώμου. ισχίου και του γόνατος έχουν ελαστικό υλικό τοποθετημένο ώστε να πραγματοποιούνται αρθρικές κινήσεις παρόμοιες με τις πραγματικές. Αυτή είναι ουσιώδης διαφορά απο τα ανταγωνιστικά μοντέλα της αγοράς, που έχουν μεταλλικά στοιχεία ενδοαρθρικά κάνοντας τις αρθρώσεις δύσκαμπτες.

- Πάνω απο 200 οστά σε πραγματικές διαστάσεις και φυσικό μέγεθος και βάρος.

- Τροχήλατη βάση με 5 επανατοποθετούμενους τροχούς

- Η άκαμπτη σπονδυλική στήλη περιέχει νεύρα, την σπονδυλική αστηρία και μια πρόπτωση σπονδυλικού δίσκου

- Στη συσκευασία περιέχεται ειδικο ελατήριο ώστε αν επιθυμείτε να κρεμασετε τον ανθρώπινο σκελετό σε κάποιο stand ή ακόμα και στον ταβάνι. Ύψος: 178 cm με τη βάση Βάρος: περίπου 9 kg Η αναπαράσταση με φυσικό τρόπο του ανθρώπινου σκελετού είναι κρίσιμης σημασίας τόσο για φοιτητές όσο και για ασθενείς.

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας ή την εκπαιδευτική σας παρουσίαση με το καλύτερο και οικονομικότερο πρόπλασμα - ανθρώπινος σκελετός Οσκαρ.

H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως.

Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζει. Φυσικά και ο ανθρώπινος σκελετός Oscar κινείται σε αυτά τα πλαίσια. Δείτε περισσότερα προπλάσματα στον ιστότοπό μας Healthaction Πρόπλασμα

Ανατομική περιοχή
Σκελετός
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μόνο οστά

Σχετικά προϊόντα

(There are 4 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password