Σκελετός μινιατούρα "Τομ"

Σκελετός μινιατούρα "Τομ"

ER3032
Το πρόπλασμα σκελετού Tom της γερμανικής Erler Zimmer αποτελεί την ιδανική λύση για τους θεραπευτές που δεν επιθυμούν να έχουν στο χώρο τους ένα σκελετό πλήρους μεγέθους. Το μικρότερο μέγεθος του (περίπου στο 1/2 του κανονικού) τον καθιστά εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση χωρίς να χάνει όμως σημαντικό κομμάτι της ανατομικής λεπτομέρειας. Κατασκευασμένο απο ειδικό ανθεκτικό πλαστικό υλικό με αίσθηση πολύ κοντινή σε αυτή του πραγματικού οστού, έχει επιπλέον αποσπώμενα κρανίο,άνω και κάτω άκρα για περισσότερες χρήσεις στην καθημερινή πρακτική του επαγγελματία υγείας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ειδική βάση στήριξης. Ο σκελετός μινιατούρα Tom μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μέσο ενημέρωσης των ασθενών όσο και για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
175,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Αναπαραγωγή του ανθρώπινου σκελετού σε σμίκρυνση περίπου στο μισό του πραγματικού μεγέθους. Κρανίο, χέρια και πόδια αποσπώνται. Ύψος χωρίς τη βάση περίπου 80εκ.
  • Ιδανικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς
  • Κατασκευή απο ανθεκτικό πλαστικό υλικό
  • Ειδική βάση στήριξης(περιέχεται στη συσκευασία)
H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.
Ανατομική περιοχή
Σκελετός
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μόνο οστά

Σχετικά προϊόντα

(There are 4 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password