Πρόπλασμα - Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου

Πρόπλασμα - Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου

ER4400
Κήλη μεσοσοσπονδύλιου δίσκου σε πρόπλασμα. Μοντέλο δύο σπονδύλων οσφυϊκής μοίρας, σε διπλάσιο του πραγματικού μεγέθους, με τη δυνατότητα επίδειξης οπισθοπλάγιας κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου.
  • μεγάλη διάσταση σπονδύλων και ενδοαρθρικών δομών ώστε να γίνεται καλύτερη επεξήγηση της διαδικασίας παραγωγής συμπτωμάτων απο πλάγια κήλη
  • μέγεθος κατάλληλο για διακόσμηση ιατρικού γραφείου
*2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.  
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
110,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα
Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου σε πρόπλασμα με διαδραστική διέγερση της δυσλειτουργίας σύμφωνα με την κίνηση των σπονδύλων

Γιατί πρόπλασμα - κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου;

Ο διεγέρτης κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου αποτελεί έναν κατατοπιστικό και επιστημονικό τρόπο να καταδείξουμε τον μηχανισμό δημιουργίας και τον τρόπο αναπαραγωγής συμπτωμάτων απο την πίεση που εξασκεί η κήλη στον νευρικό ιστό της περιοχής. Η αναπάρασταση είναι χαρακτηριστική και το μέγεθος του μοντέλου, διπλασιο απο το κανονικό, μας επιτρέπει να αναφερθούμε ακόμα και σε ανατομικές λεπτομέρειες της περιοχής ώστε να είμαστε πιο ακριβείς στην επίδειξη του συγκεκριμένου προβλήματος της σπονδυλικής στήλης. Η κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου είναι ένα απο τα συχνότερα προβλήματα που συναντούμε τα τελευταία χρόνια και απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Erler Zimmer - Γερμανική ποιότητα

H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζει.  
Ανατομική περιοχή
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Οστά και μαλακά μόρια

Σχετικά προϊόντα

(There are 5 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password