Σπονδυλική στήλη με εκφύσεις μυών

Σπονδυλική στήλη με εκφύσεις μυών

ER4011
Η υψηλή ποιότητα του προπλάσματος σπονδυλικής στήλης το καθιστά άριστο εργαλείο για την καθημερινή ιατρική πρακτική. Η αποτύπωση είναι αρκετά ακριβής.Ένα επιπλέον προσόν αποτελεί η αποσπώμενη λεκάνη. Η έκφυση και η κατάφυση των μυών είναι σχεδιασμένες με χρώματα και αρίθμηση. Εσωτερικά της σπονδυλικής στήλης διέρχεται ένας λεπτος και έυκαμπτος μεταλλικός σωλήνας που μετατρέπει το πρόπλασμα σε μία ελαστική,κινητή αλλά ταυτόχρονα στοιβαρή κατασκευή. Οι ειδικά κατασκευασμένοι ελαστικοί μεσοσπονδύλιοι δίσκοι συμπεριφέρονται σαν τους πραγματικούς, επιτρέποντας την αναπαράσταση της κίνησης της σπονδυλικής στήλης. Γίνεται επίσης απεικόνιση των σπονδυλικών νεύρων και της σπονδυλικής αρτηρίας. Το πρόπλασμα τοποθετείτε εύκολα στην ειδική βάση που περιέχεται στη συσκευασία. Ιδανικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
390,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Υψηλής ποιότητας φυσικής αποτύπωσης σπονδυλική στήλη με αποσπώμενη λεκάνη. Οι εκφύσεις και καταφύσεις των μυών είναι χρωματισμένες και έχουν αριθμηθεί. Αναπαριστά τα σπονδυλικά νέυρα και τις σπονδυλοβασικές αρτηρίες και περιλαμβάνει πίνακα με την ονοματολογία.
  • Ιδανικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς
  • Αποσπώμενη βάση στήριξης
  • Εύκαμπτη χάρη στους ελαστικούς μεσοσπονδύλιους δίσκους
H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.
Ανατομική περιοχή
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μόνο οστά

Σχετικά προϊόντα

(There are 5 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password