Πρόπλασμα Εκφυλισμού της Σπονδυλικής Στήλης | Erler Zimmer

Πρόπλασμα Εκφυλισμού της Σπονδυλικής Στήλης | Erler Zimmer

ER7577
Ο εκφυλισμός και η σταδιακή αλλαγή στη δομή και τη μορφολογία των ανατομικών στοιχείων της σπονδυλικής στήλης, εμφανίζονται παραστατικά και με λεπτομέρεια σε αυτό το πρόπλασμα της Γερμανικής εταιρείας Erler Zimmer. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
155,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Εκφυλισμός της σπονδυλικής στήλης

Οι ανατομικές δομες της σπονδυλικής στήλης, όπως είναι φυσικό, εκφυλίζονται στον πορεία του χρόνου. Ωστόσο αυτός ο εκφυλισμός περνά απο διάφορα στάδια, με τα ανάλογα συμπτώματα. Το πρόπλασμα ''Στάδια Εκφυλισμού Σπονδυλικής Στήλης'' είναι η ιδανική επιλογή ώστε να επιδικνύεται στους ασθενείς σας με σαφήνεια και με απτές πληροφορίες την κατάσταση που βρίσκονται οι σπόνδυλοί του. Με αυτά τα δεδομένα φυσικά γίνονται πολύ καλυτερα αντιληπτές οι θεραπευτικές συμβουλές και πιθανοί χειρισμοί απο τον θεραπευτή . Η θεραπεία με αυτό τον τρόπο γίνεται σαφώς αποτελεμσατικότερη, ενω παράλληλα αναβαθμίζεται ο επαγγελματισμός σας απέναντι στον ασθενή.

Γιατί είναι χρήσιμο το πρόπλάσμα εκφυλισμού;

Το πρόπλασμα απεικονίζει τα διάφορα στάδια εκφυλισμού τόσο σε μαλακά μόρια (μεσοσπονδύλιος δίσκος ) όσο και σε οστικές δομές. Φυσικά το συγκεκριμένο πρόπλασμα μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και ως διακοσμητικό στοιχείο σε γραφεία ιατρών και φυσικοθεραπευτών.
Ανατομική περιοχή
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Οστά και μαλακά μόρια

Σχετικά προϊόντα

(There are 5 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password