Άνω αυχενική μοίρα - Erler Zimmer

Άνω αυχενική μοίρα - Erler Zimmer

ER4083KK

Ανατομικό πρόπλασμα των τριών ανώτερων αυχενικών σπονδύλων σε μεγέθυνση στο διπλάσιο του πραγματικού, για την καλύτερη κατανόηση των κινήσεων της ανώτερης αυχενικής μοίρας.

  • Περιλαμβάνεται και το ινιακό οστό
  • Κίνηση σε ατλαντοϊνιακή άρθρωση
  • Κίνηση σε ατλαντοαξονική άρθρωση
  • Αποσπώμενα τμηματα για καλύτερη μελέτη επιμέρους ανατομικών δομών

H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
50,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Αυχενική Μοίρα Άνω

Αυτό το πρόπλασμα της γερμανικής εταιρείας Erler Zimmer, είναι μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελείται απο τον Α3 αυχενικό σπόνδυλο, τον Α2 (άξονας) , τον Α1 (άτλας) και ένα τμήμα του ινιακού ιστού. Όλα τα τμήματα του αυχένα αναπαριστώνται σε διπλάσιο μέγεθος απο το κανονικό ώστε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες διαθέσιμες. Σε αυτό το πρόπλασμα όλες οι κινήσεις της ανώτερης μοίρας του αυχένα πραγματοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνονται κατανοητές τόσο σε επίπεδο προσομοίωσης με τις πραγματικές κινήσεις όσο και σε επίπεδο ανατομικής ανάλυσης. Όλες οι πιθανές κινήσεις της ατλαντοινιακής άρθρωσης και της ατλαντοαξονικής άρθρωσης πραγματοποιούνται με κάθε ανατομική και λειτουργική λεπτομέρεια. Διατίθεται με ειδική βάση στήριξης. Είναι ιδανικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά με την ειδική βάση που συνοδεύεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διακόσμηση ιατρικού γραφείου ή χώρου αναμονής. Δείτε επίσης το πρόπλασμα με την ελαστική σπονδυλική στήλη

Ανατομική περιοχή
Κεφαλή
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μόνο οστά

Σχετικά προϊόντα

(There are 5 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password