Ανατομία του ανθρώπου - Gilroy

Ανατομία του ανθρώπου - Gilroy

9789606080272
Η ανατομία του ανθρώπου είναι ένας συνοπτικός και άριστα εικονογραφημένος οδηγός που παρέχει το πλέον έγκυρο υλικό για την εκμάθηση του δύσκολου αυτού αντικειμένου. Εαν αναζητούσατε μια πρακτική ανατομία, με μικρότερο μέγεθος και συμπυκνωμένη γνώση, αυτό το βιβλίο γραμμένο στα Ελληνικά είναι το κατάλληλο για εσάς.
  • Εκδόσεις: Κωνσταντάρας
  • Ημ. Έκδοσης: 2019
  • Σελίδες: 784
  • ISBN: 9789606080272
 
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
50,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Ανατομία του ανθρώπου - ένας συμπυκνωμένος άτλας ανατομίας

Ακολουθώντας τα χωάρια της 1ης έκδοσης, που έτυχε θερμής υποδοχής, η Ανατομία της Anne M. Gilroy περιλαμβάνει σημαντικές προσθήκες. Μερικές τέτοιες είναι  η απεικονιστική αναπαράσταση των ανατομικών δομών και η εικονογράφηση των κλινικών συσχετίσεων. Το εισαγωγικο κεφάλαιο θέτει τα θεμέλια με βασικές έννοιες και εκτεταμένη αναφορά στο κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα. Καθεμιά από τις πλούσιες εικονογραφημένες ενότητες που αναφέρονται σε ξεχωριστές περιοχές του σώματος περιλαμβάνει μια συνοπτική περιγραφή, περιεκτικές πληροφορίες για τα οστά, τους μύες, τα αγγεία και τα νεύρα, βασικά στοιχεία όσον αφορά τον απεικονιστικό έλεγχο και επαναληπτικές ερωτήσεις με πλήρεις απαντήσεις και επεξηγήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου ''Ανατομία του ανθρώπου''

Πάνω από 200 νέες εικόνες, σε ένα σύνολο από 650 λεπτομερείς εικόνες, απεικονίζουν τη φυσιολογική και παθολογική ανατομία, καθώς και διάφορες ιατρικές πράξεις Πάνω από 120 πίνακες διευκολύνουν την εκμάθηση και περιλαμβάνουν μοναδικούς πίνακες με την έκφυση, την κατάφυση, τη νεύρωση και τη δράση των μυών. Τα πλαίσια με τίτλο ''Κλινική στόχευση'' παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ανατομική βάση διαφόρων κλινικών προβλημάτων. Τα πλαίσια με τίτλο ''Αναπτυξιακή συσχέτιση'' αναπτύσσουν σημαντικές έννοιες που αφορούν την εμβρυολογική ανάπτυξη και τον κύκλο της ζωής, σε συνάρτηση με τις ανατομικές δομές. Οι νέες ενότητες με τίτλο ''Βασικά στοιχεία απεικόνισης'' περιλαμβάνουν τις κλινικές εφαρμογές των απεικονιστικών μεθόδων για συγκεκριμένες ανατομικές περιοχές.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα του βιβλίου ''Ανατομία του ανθρώπου''

Η Anne M. Gilroy είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια τμήματος Ακτινολογίας στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης(ΜΙΤ). Είναι επίσης συν-συγγραφέας του γνωστού συγγράματος, Άτλας Ανατομίας, του εκδοτικού οίκου Thieme.    
Εκδότης
Εκδ.Κωστανταρας
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Ανατομία Φυσιολογία

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password