Κλινική ανατομία ώμου

Κλινική ανατομία ώμου

9789606080050
Η κλινική ανατομία του ώμου αποτελέι ένα βιβλίο που αφιερώνεται εξ'ολοκλήρου σε μια από τις πλέον συχνές κλινικές οντότητες της καθημερινής κλινικής πράξης, την άρθρωση του ώμου. Καλύπτει όλο το φάσμα της θεωρητικής και πρακτικής/κλινικής γνώσης και είναι ένα εγχειρίδιο στην καθημερινότητα του ιατρού και του φυσικοθεραπευτή. Η κλινική ανατομία μέσα από 212 σείδες και 413 εικόνες παρουσιάζει στοχευμένα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και γνώση για την ωμική ζώνη.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
50,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κλινική ανατομία ώμου

Η ωμική ζώνη παρουσιάζει ίσως την πιο περίπλοκη ανατομία σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες περιοχές του μυοσκελετικού συστήματος. Ο ώμος λειτουργεί με μια πολύ λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο εντυπωσιακό εύρος κίνησης και τη σταθερότητα σχεδόν ασύντακτων οστικών δομών. Η διαταραχή αυτής της ισορροπίας είναι η κύρια αιτία της ευρείας παθολογίας που παρουσιάζει η άρθρωση του ώμου. Για την πλήρη κατανόηση, αλλά και την επίλυση των προβλημάτων αυτών είναι απαραίτητη η καλή γνώση στην ανατομία ώμου και της εμβιομηχανικής λειτουργίας της ωμικής ζώνης.

Σκοπός του βιβλίου Κλινική ανατομία ώμου

Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό να καλύψει μέσα από 212 σελίδες και 413 εικόνες, απολύτως στοχευμένα, κάθε πιθανή θεώρηση της σύγχρονης ανατομίας και φυσιολογίας του ώμου. Εμβρυολογία και μικροσκοπική ανατομία, επιφανειακή και λειτουργική ανατομία, απεικονιστική ανατομία, κινησιολογία, εμβιομηχανική και κλινική εξέταση, χειρουργική και αρθροσκοπική ανατομία είναι μερικά από τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται το παρόν βιβλίο. Το σύγγραμμα κλινική ανατομία ώμου απευθύνεται ορθοπαιδικούς, ακτινοδιαγνώστες, αθλιάτρους, φυσιάτρους, φυσικοθεραπευτές αλλά και ρευματολόγους και γενικούς ιατρούς. Το βιβλίο είναι ιδανικό για την παροχή χρήσιμων και πρακτικών γνώσεων γύρω από την κλινική προσέγγιση της άρθρωσης του ώμου.
Εκδότης
Εκδ.Κωστανταρας
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Μυοσκελετικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password