Κλινικές δοκιμασίες του μυοσκελετικού συστήματος

Κλινικές δοκιμασίες του μυοσκελετικού συστήματος

9789606802539
Οι κλινικές δοκιμασίες του μυοσκελετικού συστήματος είναι μια πλήρης συλλογή διαγνωστικών test με έμφαση στον κλινικό συλλογισμό. Διδακτικές εικόνες και επιστημονικό κείμενο κατατοπίζουν τον θεραπευτή σχετικά με την πιθανή παθολογία σε όλες τις ανατομικές δομές του μυοσκελετικού συστήματος. Μέγεθος τσέπης, 550 εικόνες, 320 σελίδες πρακτικής γνώσης.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
40,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα
Η δεύτερη έκδοση του παρόντος βιβλίου τσέπης - κλινικές δοκιμασίες μυοσκελετικού συστήματος - συνιστά μια ευκατανόητη συλλογή κλινικών δοκιμασιών απο όλες τις κύριες μυοσκελετικές δομές. Οι δοκιμασίες χωρίζονται σε επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με την τοπογραφική περιοχή του σώματος. Κάθε κεφάλαιο αρχίζει με μια εικόνα όπου περιγράφεται το έυρος της κίνησης και εναν αλγόριθμο απο όπου προκύπτει μια σύνοψη συμπτωμάτων, δοκιμασιών, απεικονιστικών εξετάσεων και η διάγνωση. Για την κάθε δοκιμασία, ο συγγραφέας περιγράφει την τεχνική βήμα προς βήμα και ακολουθεί ένας σύντομος σχολιασμός της αξιολόγησης και της διάγνωσης που μπορεί να αποδώσει η δοκιμασία.

Κλινικές δοκιμασίες - Σημαντικά σημεία

  • Περιγραφή των βασικών κλινικών δοκιμασιών, των λειτουργικών δοκιμασιών, των δοκιμασιών υπο αντίσταση και των δοκιμασιών αστάθειας.
  • Επεξήγηση με περισσότερες απο 550 διδακτικές εικόνες και σχήματα που απεικονίζουν με ακρίβεια το περιεχόμενο του κειμένου
  • Παρουσίαση κλινικών δοκιμασιών για την αξιολόγηση διαταραχών στάσης σώματος, φλεβικής θρόμβωσης και αρτηριακής ισχαιμίας
  • Παράθεση της προτεινόμενης βιβλιογραφίας για περαιτέρω μελέτη
Το παρον εγχειρίδιο είναι ένας ανεκτίμητος οδηγός για την επιλογή της κατάλληλης δοκιμασίας κατα την κλινική εξέταση. Είναι ιδανικό για ορθοπαιδικούς, φυσιάτρους, φυσικοθεραπευτές, οστεοπαθητικούς, και ειδικευόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.
Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδ.Κωστανταρας
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Μυοσκελετικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 5 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password