Καθοδήγηση Προγραμμάτων Ομαδικής Άσκησης - Kennedy/Yoke

Καθοδήγηση Προγραμμάτων Ομαδικής Άσκησης - Kennedy/Yoke

9789606080258
Η 3η έκδοση του βιβλίου Καθοδήγηση Προγραμμάτων Ομαδικής Άσκησης προχωρά από τη θεωρία στην πράξη με μια λογική σειρά. Διεξοδικά αναθεωρημένη και αναδιαμορφωμένη έκδοση σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές επιταγές της Θεραπευτικής άσκησης. Προσφέρει περιεχόμενο το οποίο θα βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας και άθλησης να εξελιχθούν και να τελειοποιήσουν τον τρόπο εφαρμογής άσκησης σε ομαδικά τμήματα.
 • Ημ. Έκδοσης: 2018
 • ISBN: 9789606080258
 • Σελίδες : 465
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
 • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
 • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
50,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η 3η έκδοση του Καθοδήγηση Προγραμμάτων Ομαδικής Άσκησης, αναδεικνύει μια ποικιλία μορφών ομαδικής άσκησης μέσω των αρχών της καθοδήγησης, των τεχνικών διόρθωσης και προοδευτικότητας των ασκήσεων καθώς και κρίσιμων σημείων των οδηγιών ασφαλείας. Βασισμένο σε ερευνητικά δεδομένα, αυτό το σύγγραμμα θα εμπλουτίσει και θα βελτιώσει τις δεξιότητες των επαγγελματιών ομαδικής άσκησης προετοιμάζοντας τους για πιο δυναμικά, πιο ασφαλή και πιο αποδοτικά πλάνα. Η 3η έκδοση του βιβλίου Καθοδήγηση Προγραμμάτων Ομαδικής Άσκησης προχωρά από τη θεωρία στην πράξη με μια λογική σειρά. Διεξοδικά αναθεωρημένη και αναδιαμορφωμένη έκδοση σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές επιταγές της Θεραπευτικής άσκησης. Προσφέρει περιεχόμενο το οποίο θα βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας και άθλησης να εξελιχθούν και να τελειοποιήσουν τον τρόπο εφαρμογής άσκησης σε ομαδικά τμήματα. Οι αλλαγές στην 3η έκδοση αφορούν τα εξής :
 • Διαδικτυακά βίντεο, που ξεπερνούν τα 100 λεπτά (αφορά την αγγλική έκδοση), επιδεικνύοντας παραδείγματα των σημαντικών σημείων του κειμένου.
 • Νέα κεφάλαια που καλύπτουν κοινωνικές εκφάνσεις της ομαδικής άσκησης, μεθόδους καθοδήγησης που βασίζονται σε προπονητική προσέγγιση, καθώς επίσης τη νευρομυϊκή και τη λειτουργική άσκηση.
 • Πλαίσια επισήμανσης τα οποία επικεντρώνουν στα σημαντικά ζητήματα, στα ερευνητικά δεδομένα, στα κρίσιμα σημεία ελέγχου της τεχνικής και της ασφάλειας καθώς και παραδείγματα δεξιοτήτων πρακτικής άσκησης που διευκολύνουν τη γρήγορη εκμάθηση.
 • Μικρές εργασίες στο τέλος κάθε κεφαλαίου, οι οποίες παροτρύνουν τον αναγνώστη για αναζήτηση πέρα του συγγράμματος έτσι ώστε να βελτιώσει τις πρακτικές του δεξιότητες.
 • Έντυπα αξιολόγησης τα οποία επιτρέπουν στους εκγυμναστές μια επιτυχημένη καθοδήγηση με προαρμογή των σημαντικών σημείων μιας επιτυχημένης καθοδήγησης σε κάθε ξεχωριστή μορφή ομαδικής άσκησης.
Εκδότης
Εκδ.Κωστανταρας
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Άσκηση
Μυοσκελετικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password