Poster -Τα σημεία βελονισμού - GR/EN - 50x70cm

Poster -Τα σημεία βελονισμού - GR/EN - 50x70cm

AL510GR

Τα Σημεία Βελονισμού | Poster σε διαστάσεις 50x70cm. Υψηλή ανάλυση εκτύπωσης, όλα τα σημεία με λεπτομέρειες και πολυτελής ποιότητα πλαστικού. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Τα σημεία βελονισμού σε poster - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα σημεία βελονισμού του σώματος. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχους 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

Σημεία βελονισμού αναλυτικά στην αφίσα της Erler Zimmer

Η αφίσα είναι ιδιαιτέρως αναλυτική και παρουσιάζει όλα τα σημεία του κλασσικού κινέζικου και δυτικοευρωπαικού βελονισμού με ακρίβεια. Μπορείτε να δείτε τα σημεία βελόνισμού στην πρόσθοα και οπίσθια πλευρά του σώματος. Ειδική μνεία γίνεται στα σημεία γύρω απο το μάτι, στα σημεία της κεφαλής και στα σημεία του αυτιού για ωτοβελονισμό. Επίσης παρουσιάζονται σε ειδικά διαγράμματα οι μεσημβρινοί, τα σημεία βελονισμού που τους διαπερνούν και οι μεταξύ τους διασυνδέσεις. Τέλος επιδεικνύονται οι βασικές μέθοδοι μέτρησης των αποστάσεων αλλά και του τρόπου μέτρησης του βάθους εισαγωγ'ης της βελόνας (τα γνωστά τσουν).

Σημεία βελονισμού - Τι είναι;

Οι Μεσημβρινοί και τα σημεία βελονισμού κατά την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική αποτελούν ένα πολύπλοκο δίκτυο ενεργειακών καναλιών, που έχει ένα και μοναδικό σκοπό: την απρόσκοπτη κυκλοφορία της Ενέργειας Τσι σε όλον τον οργανισμό. Οι Μεσημβρινοί διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: τους Πρωτεύοντες και τους Δευτερεύοντες. Κάθε ένας από τους Πρωτεύοντες Μεσημβρινούς ξεκινά από συγκεκριμένο όργανο (Zhang) ή σπλάγχνο (Fu), από το οποίο παίρνει και την ονομασία του. Κάθε όργανο είναι συζευγμένο με ένα σπλάγχνο και έτσι δημιουργούνται έξι ζεύγη Πρωτευόντων Μεσημβρινών. · Ήπαρ - Χοληδόχος Κύστη · Καρδιά - Λεπτό Έντερο · Σπλήνας - Στόμαχος · Πνεύμονας - Παχύ Έντερο · Νεφροί - Ουροδόχος Κύστη · Περικάρδιο - Τριπλός Θερμαστής Οι Μεσημβρινοί δεν έχουν υλική ή ανατομική υπόσταση και δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη πορεία αγγειακού η νευρικού στελέχους, όπως τα γνωρίζουμε από τη σύγχρονη ιατρική. Οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής τους με ραδιοϊσοτοπικές ή άλλες απεικονιστικές τεχνικές, απέτυχε. Η πορεία του κάθε παραδοσιακού Μεσημβρινού περιγράφεται στα αρχαία συγγράμματα παραδοσιακού βελονισμού. Κατά τη διαδρομή τους οι Μεσημβρινοί, έρχονται σε επαφή με το δέρμα, όπου και βρίσκονται τα σημεία βελονισμού.

Σημεία βελονισμού και ιδιότητες

Τα σημεία βελονισμού έχουν συγκεκριμένη ανατομική εντόπιση, η οποία περιγράφεται με ακρίβεια στα διάφορα συγγράμματα βελονισμού. Ταυτόχρονα όμως, με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών, έχει διαπιστωθεί ότι παρουσιάζουν χαρακτηριστικές ιδιότητες, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες δερματικές περιοχές. Οι μοναδικές αυτές ιδιότητες είναι: 1. Μεγαλύτερη ευαισθησία σε επώδυνα ερεθίσματα. 2. Τοπική θερμοκρασία μεγαλύτερη ή μικρότερη σε σχέση με τους γύρω ιστούς. 3. Μεγαλύτερη ικανότητα δέσμευσης CO2 τοπικά. 4. Μικρότερη ηλεκτρική αντίσταση (μεταξύ 20 - 250 ΚΩ). 5. Μεγαλύτερη διαφορά δυναμικού σε σχέση με τα γύρω σημεία (μέχρι 250 mV). 6. Μεγαλύτερη ηλεκτρική χωρητικότητα (0,1 - 2 μF). Η τοποθέτηση της βελόνας στα σημεία βελονισμού, έχει σκοπό την εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, με την αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας της Ζωτικής Ενέργειας στο πολύπλοκο δίκτυο των Μεσημβρινών.

Σημεία βελονισμού σε Poster

To ποστερ με τα σημεία βελονισμού είναι o ιδανικός ''σύμμαχος'' σας για την απρόσκοπτη εφαρμογή βελονισμού με ασφάλεια και ακρίβεια. Σας κατατοπίζουν σχετικά με το σημείο που πρέπει να αναζητήσετε στις διάφορες ανατομικές δομές. Πολλές φορές κάποια σημεία διαφεύγουν, και το poster με τα σημεία βελονισμού είναι εκείνο που με μια ματιά θα σας υπενθυμίσει να ελέγξετε όλα τα πιθανά εκείνα σημεία. Επίσης στο πόστερ μπορείτε να δείτε πως συνδέονται μεταξύ τους οι μεσημβρινοί αλλά και που αντανακλούν τα συμπτώματα τους. Έτσι δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα λύσετε ένα μακροχρόνιο επώδυνο σύμπτωμα δουλέυοντας σε μια απομακρυσμένη ανατομική περιοχή, προκαλώντας το θαυμασμό και την ευάριστη έκπληξη στους ασθενείς σας. Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε σε εμάς  βελόνες βελονισμού καθώς επίσης και το βιβλίο βελονισμού στα Ελληνικά.

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Κάτω άκρα
Κεφαλή
Κορμος
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Βελονισμός
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password