• Νέο

Αφίσα - Άκρα χείρα - GR/EN - 50x70cm

AL529GR

Αφίσα Ανατομίας - Άκρα χείρα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία της άκρας χείρας, παθολογίες, δοκιμασίες κλινικού ελέγχου και συχνούς τραυματισμούς. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο χαρτί πάχους 200μ(micro) και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και Αγγλικά. Συνοδεύεται από πλαστικά πηχάκια για ανάρτηση στον τοίχο.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Άκρα χείρα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία της άκρας χείρας , παθολογίες, και συχνές εμβιομηχανικές παρεκκλίσεις. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

Αφίσα - Η Άκρα χείρα

To ποστερ με την ανατομία άκρας χείρας είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις ανατομικές δομές. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες τα οστικά στοιχεία, τα αρθρικά στοιχεία, οι μυϊκές κατασκευές και το περίπλοκο συνδεσμικό σύστημα της άκρας χείρας..

Ανατομία άκρας χείρας -  οπτικά επίπεδα

Το poster παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες όλες τις ανατομικές δομές απο όλες τις οπτικές γωνίες. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες έτσι ώστε ο ασθενής να κατανοήσει το πρόβλημά του και το μηχανισμό λειτουργίας της δυσλειτουργίας. Στην αφίσα θα δείτε την άκρα χείρα απο εμπρόσθια, οπίσθια, έσω και άνω όψη ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολυεπίπεδες αρθρικές λειτουργίες της άκρας χείρας.

Ακρα χείρα - Παθολογίες

Η Αφίσα απεικονίζει τις βασικές παθολογίες του άκρας χείρας και τους συχνότερους τραυματισμούς που προκύπτουν απο αυτές τις εμβιομηχανικές παρεκκλίσεις.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης τα προπλασματα άκρου ποδός και κάτω άκρου για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση.  

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 13 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password