Αφίσα - Οστά του ανθρώπου - GR/EN - 50x70cm

AL502GR

Αφίσα Ανατομίας - Το ερειστικό σύστημα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία για τα οστά. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο χαρτί πάχους 200μ(micro) και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και Αγγλικά. Συνοδεύεται από πλαστικά πηχάκια για ανάρτηση στον τοίχο.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του σκελετού και ξεχωριστά τα οστά χεριού, ποδιού και κρανίου. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και Αγγλικά

Αφίσα - Οστά του ανθρώπου

To ποστερ με τα οστά του ανθρώπου είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις αρθρώσεις και τα οστά. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες τα οστικά ανατομικά στοιχεία καθώς και ξεχωριστά το περίπλοκο οστικό σύστημα της άκρας χείρας και του άκρου ποδός. Η αφίσα με το οστικό σύστημα συμπληρώνεται με την αναλυτική απεικόνιση των οστών του κρανίου.

Οστά του ανθρώπου - Διάφορες οπτικές γωνίες

Η αφίσα απεικονίζει τα οστικά ανατομικά στοιχεία του σώματος τόσο απο την εμπρόσθια όσο και την οπίσθια πλευρά. Επιπλέον στο κρανίο υπάρχει και πλάγια όψη. Τέλος στα οστά άκρας χείρας και άκρου ποδός έχετε την ευκαιρία να δείτε μια κάτοψη της πρόσθιας και της οπίσθιας πλευράς.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης τον διάσημο σκελετό OSCAR για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση.

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Κάτω άκρα
Κεφαλή
Κορμος
Κρανίο
Σκελετός
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 12 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password