Αφίσα - Η ανατομία ποδιού - GR/EN - 50x70cm

Αφίσα - Η ανατομία ποδιού - GR/EN - 50x70cm

AL528GR

Αφίσα - Ανατομία ποδιού - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του άκρο ποδός , παθολογίες και συχνούς τραυματισμούς. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Aνατομία ποδιού - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του άκρου ποδός , παθολογίες, και συχνές εμβιομηχανικές παρεκκλίσεις. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

Αφίσα - Η Ανατομία ποδιού

To ποστερ με την ανατομία ποδιού είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις ανατομικές δομές. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες τα οστικά στοιχεία, τα αρθρικά στοιχεία, οι μυϊκές κατασκευές και το περίπλοκο συνδεσμικό σύστημα του ώμου και του αγκώνα. Η ανατομία ποδιού συμπληρώνεται με την αναλυτική απεικόνιση του πλεόν σημαντικού στοιχείου της περιοχής, της ποδικής καμάρας.

Ανατομία ποδιού οπτικά επίπεδα

Το poster παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες όλες τις ανατομικές δομές απο όλες τις οπτικές γωνίες. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες έτσι ώστε ο ασθενής να κατανοήσει το πρόβλημά του και το μηχανισμό λειτουργίας του άκρου ποδός. Στη αφίσα θα δείτε τον άκρο πόδα απο εμπρόσθια, οπίσθια, έσω και άνω όψη ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολυεπίπεδες αρθρικές λειτουργίες του άκρου ποδός.

Ανατομία ποδιού -  Παθολογίες

Η Αφίσα απεικονίζει τις βασικές παθολογίες του άκρου ποδός που αφορούν την θέση της ποδικής καμάρας  και τους συχνότερους τραυματισμούς που προκύπτουν απο αυτές τις εμβιομηχανικές παρεκκλίσεις. Έτσι θα δείτε παραστατικά την ανατομική θέση των δομών σε κοιλοποδία, πλατυποδία, υπερπρηνισμό, βλαισό μέγα δάκτυλο (κότσι) .

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης τα προπλασματα άκρου ποδός και κάτω άκρου για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση.  

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password