Αφίσα - Το Μυικό Σύστημα - GR/EN - 50x70cm

Αφίσα - Το Μυικό Σύστημα - GR/EN - 50x70cm

AL500GR

Το μυικό σύστημα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του μυικού συστήματος και ξεχωριστά τους μυς άκρας χείρας και άκρου ποδός. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχους 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και Αγγλικά

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Το μυικό σύστημα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του μυικού συστήματος και ξεχωριστά τους μυς άκρας χείρας και άκρου ποδός. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και Αγγλικά

Αφίσα - Το μυικό σύστημα

To ποστερ με το μυικό σύστημα του ανθρώπου είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τους μυς. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες τα μυικά ανατομικά στοιχεία καθώς και ξεχωριστά το περίπλοκο μυικό σύστημα της άκρας χείρας και του άκρου ποδός.

Το μυικό σύστημα - Διάφορες οπτικές γωνίες

Η αφίσα απεικονίζει τα μυικά ανατομικά στοιχεία του σώματος τόσο απο την εμπρόσθια όσο και την οπίσθια πλευρά. Τέλος στους μυς άκρας χείρας και άκρου ποδός έχετε την ευκαιρία να δείτε μια κάτοψη της πρόσθιας και της οπίσθιας πλευράς.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης τα προπλάσματα με μυικό ιστό για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση.  

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Κάτω άκρα
Κεφαλή
Κορμος
Κρανίο
Σκελετός
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Μυοσκελετικά
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password