Αφίσα - Το λεμφικό σύστημα - GR/EN - 50x70cm

Αφίσα - Το λεμφικό σύστημα - GR/EN - 50x70cm

AL509GR

Λεμφικό σύστημα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του λεμφικού συστήματος. Χωρισμένο σε ανατομικές περιοχές, επι πολλοίς και εν τω βάθει, ώστε να είναι ακόμα πιο κατανοητή η ανατομοφυσιολογία της περιοχής. Απεικονίζονται οι υδροκρίτες. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχους 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Λεμφικό σύστημα - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του λεμφικού συστήματος. Χωρισμένο σε ανατομικές περιοχές, επι πολλοίς και εν τω βάθει, ώστε να είναι ακόμα πιο κατανοητή η ανατομοφυσιολογία της περιοχής. Απεικονίζονται οι υδροκρίτες. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Αφίσα - Το λεμφικό σύστημα

To ποστερ με το λεμφικό σύστημα είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις λεμφικές δομές αλλά και τους υδροκρίτες  Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες οι λεμφαδένες, τα λεμφαγγεία, τα βασικά λεμφικά όργανα και ο τρόπος που αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Η αφίσα θα σας επιτρέψει να εξηγήσετε με παραστατικό τρόπο τη λειτουργεία του λεμφικού, την αξία της λεμφικής μάλαξης, την σημαντικότητα της λεμφικής παροχέτευσης, την αξία της διαχείρισης λεμφοιδήματος και πολλά άλλα. Είναι η αφίσα που πρέπει να έχει κάθε θεραπευτής που ασχολειται με το περίπλοκο λεμφικό σύστημα.

Αφίσα για το λεμφικό σύστημα - Επίπεδα απεικόνισης

Το poster παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες όλες τις ανατομικές δομές τόσο τις επιφανειακές όσο και τις βαθύτερες. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες έτσι ώστε ο ασθενής να κατανοήσει το πρόβλημά του και το μηχανισμό λειτουργίας του λεμφικού συστήματος. Είναι ιδανικό γιατί παρουσιάζει και την πορεία των υδροκριτών ώστε να θυμόμαστε με μια ματιά την κατέυθυνση που θα οδηγήσουμε το λεμφικό φορτίο στην λεμφική αποστράγγιση. Στην αφίσα θα δείτε επίσης εικόνα του λεμφαδένα σε μεγέθυνση και αναλυτικά το λεμφικό σύστημα του στόματος.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης όλα τα είδη για το λεμφοίδημα   

Ανατομική περιοχή
Λεμφικό σύστημα
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Λεμφικό σύστημα
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password