Αφίσα ανατομίας - Ώμος και αγκώνας - GR/EN - 50x70cm

Αφίσα ανατομίας - Ώμος και αγκώνας - GR/EN - 50x70cm

AL539GR

Αφίσα Ανατομίας - Ώμος και Αγκώνας - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του γόνατος, παθολογίες, δοκιμασίες κλινικού ελέγχου και συχνούς τραυματισμούς. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και Αγγλικά.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Ώμος και αγκώνας | Αφίσα ανατομίας - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του ώμου και του αγκώνα, παθολογίες, δοκιμασίες κλινικού ελέγχου και συχνούς τραυματισμούς. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και Αγγλικά

Ώμος και αγκώνας - Ανατομία

To ποστερ με την ανατομία ώμου και αγκώνα είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις ανατομικές δομές. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες τα οστικά στοιχεία, τα αρθρικά στοιχεία, οι μυϊκές κατασκευές και το περίπλοκο συνδεσμικό σύστημα του ώμου και του αγκώνα. Η ανατομία ώμου και αγκώνα συμπληρώνεται με την αναλυτική απεικόνιση του πλεόν σημνατικού στοιχείου της περιοχής, του πέταλου των στροφέων. Στον ώμο θα δείτε και ανατομικα στοιχεία της ωμοπλάτης καθώς αποτελέι ανατομική δομή μείζονος σημασία για την ωμική άρθρωση.

Ώμος και Εξάρθρωση

Το poster παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες τις βασικές κλινικές εικόνες της εξάρθρωσης του ώμου. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες έτσι ώστε ο ασθενής να κατανοήσει το πρόβλημά του και το μηχανισμό της εξάρθρωσης.

Ώμος και αγκώνας -  Παθολογίες

Η Αφίσα απεικονίζει τις βασικές παθολογίες του ώμου που αφορούν το πέταλο των στροφέων και τους συχνότερους τραυματισμούς των χόνδρων και των συνδεσμικών κατασκευών. Επίσης παρουσιάζει μια ενδεικτική εικόνα της βασικής πάθησης του αγκώνα, της επικονδυίτιδας ή αλλιώς tennis elbow. Ακόμη το πόστερ απιεκονίζει κατάγμα κλείδας, κάταγμα κεφαλής βραχιονίου και τραυματισμούς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης το πρόπλασμα ώμου για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση του γόνατος και της λειτουργίας του.  

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password