Αφίσα - Η σπονδυλική στήλη - GR/EN - 50x70cm

Αφίσα - Η σπονδυλική στήλη - GR/EN - 50x70cm

AL507GR

Αφίσα - Η σπονδυλική στήλη - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία της σπονδυλικής στήλης , παθολογίες και συχνούς τραυματισμούς. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
19,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Η σπονδυλική στήλη - Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία της σπονδυλικής στήλης , παθολογίες, και συχνές εμβιομηχανικές παρεκκλίσεις. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο υλίκό πάχου 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Ελληνικά και τα Αγγλικά

Αφίσα - Η Σπονδυλική Στήλη

To ποστερ με την σπονδυλική στήλη είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις ανατομικές δομές. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες τα οστικά στοιχεία, τα αρθρικά στοιχεία, οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι και ο εξαιρετικής σημασίας τρόπος σύνδεσης και επικοινωνίας των σπονδύλων και του νωταίου μυελού. Η ανατομία σπονδυλικής στήλης συμπληρώνεται με την αναλυτική απεικόνιση του πλεόν σημαντικού στοιχείου της περιοχής, της σπονδύλου. (άτλας, άξονας, κοινός σπόνδυλος)

 Oπτικά επίπεδα

Το poster παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες όλες τις ανατομικές δομές απο όλες τις οπτικές γωνίες. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες έτσι ώστε ο ασθενής να κατανοήσει το πρόβλημά του και το μηχανισμό λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης. Στην αφίσα θα δείτε τη σπονδυλική στήλη και τον σπόνδυλο απο εμπρόσθια, οπίσθια, πλάγια, άνω όψη ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολυεπίπεδες αρθρικές λειτουργίες της περιοχής.

Σπονδυλική στήλη - Παθολογίες

Η Αφίσα απεικονίζει τις βασικές παθολογίες της σπονδυλικής στήλης και τους συχνότερους τραυματισμούς που προκύπτουν απο αυτές τις εμβιομηχανικές παρεκκλίσεις. Έτσι θα δείτε παραστατικά την οστεοπόρωση, την κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, τον τραυματισμό whiplash και τα στάδια της εκφυλιστικής σπονδυλαρθρίτιδας.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης το πρόπλασμα με την ελαστική σπονδυλική στήλη για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση.  

Ανατομική περιοχή
Σπονδυλική στήλη
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Μυοσκελετικά
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password