Αφίσα | Ανατομία Γονάτου - EN/DE - 50x70cm

Αφίσα | Ανατομία Γονάτου - EN/DE - 50x70cm

AL547

Αφίσα Ανατομία Γονάτου- Υψηλής ποιότητας ανατομική αφίσα με όλα τα ανατομικά στοιχεία του γόνατος, παθολογίες, δοκιμασίες κλινικού ελέγχου και συχνούς τραυματισμούς. Κατασκευασμένο απο πλαστικοποιημένο χαρτί πάχους 200μ και διαστάσεις 50x70cm. Περιέχει όλους τους όρους στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Συνοδεύεται από πλαστικά πηχάκια για ανάρτηση στον τοίχο.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
15,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ανατομία γονάτου

To ποστερ με την ανατομία γονάτου είναι το ιδανικό εργαλείο σας για την γρήγορη και πρακτική οπτική της ανατομοφυσιολογίας της περιοχής. Στην αφίσα μπορείτε να δείτε, αλλά και να δείξετε στους ασθενείς σας, όλες τις ανατομικές δομές. Απεικονίζονται με καθαρές εικόνες η αρτηριακή παροχή αίματος, τα οστικά στοιχεία, οι μυϊκές κατασκευές και το περίπλοκο συνδεσμικό σύστημα του γόνατος. Η ανατομία γονάτου συμπληρώνεται με την αναλυτική απεικόνιση του πλεόν σημνατικού στοιχείου της περιοχής, των μηνίσκων. Όλες οι κατασκευές παρουσιάζονται από όλα τα οπτικά επίπεδα - έτσι θα δείτε τα ανατομικά στοιχεία απο εμπρόσθιο, οπίσθιο, έσω πλάγιο και έξω πλάγιο οπτικό επίπεδο.

Κλινικές δοκιμασίες Γόνατος

Η Αφίσα - Η Ανατομία Γονάτου - παρουσιάζει αναλυτικά και με παραστατικές εικόνες τις βασικές κλινικές δοκιμασίες του γόνατος. Έτσι μπορείτε να δείτε τις δοκιμασίες για έσω πλάγιο, έξω πλάγιο, πρόσθιο χιαστό, οπίσθιο χιαστό, μηνίσκους και αστάθεια γόνατος. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες και βοηθούν τόσο το θεραπευτή όσο και τον ασθενή.

Παθολογίες Γόνατος

Η Αφίσα - Η Ανατομία Γονάτου απεικονίζει τις βασικές παθολογίες των μηνσίσκων και τους συχνόετρους τραυματισμούς των χόνδρων και των συνδεσμικών κατασκευών. Επίσης παρουσιάζει μια ενδεικτική εικόνα της τεχνικής καθαρισμούς με αρθροσκόπηση.

Ποιότητα Erler Zimmer

Το poster είναι κατασκευασμένο σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να είναι εμφανές και να κοσμήσει το δωμάτιο των θεραπειών ή το γραφείο σας. Αποτελεί επίσης εξαιρετικό διδακτικό μέσο ανατομίας για μαθητές και φοιτητές επαγγελμάτων υγείας. Μπορείτε να δείχνετε στους ασθενείς σας ,πάνω σε αυτό, το θεραπευτικό σας έργο ώστε να γίνεστε πιο παραστατικοί. Το υλικό κατασκευής είναι ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό 2ο0μ, μεγάλης αντοχής και υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης. Κατασκευάζεται σε αποκλειστικά σε γερμανικά εργοστάσια διατηρώντας σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας. Δείτε επίσης το πρόπλασμα γόνατος για ακόμα πιο παραστατική παρουσίαση του γόνατος και της λειτουργίας του.  

Ανατομική περιοχή
Κάτω άκρα
Είδος προϊόντος
Poster ανατομίας
Εκδότης
Erler Zimmer
Επιστημονικό πεδίο
Poster Ανατομίας
Ανατομία Φυσιολογία
Κατασκευαστής
Erler Zimmer

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password