Οσφυαλγια

Διαχείριση Οσφυαλγίας - Εγχειρίδιο

Αρχική
9789605830465

Το εγχειρίδιο Διαχείριση Οσφυαλγίας είναι ένας χρήσιμος οδηγός για την πλέον συνηθισμένη μυοσκελετική πάθηση. Ένα pocketbook με όλη βασική γνώση για την οσφυαλγία και τον τρόπο που μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Περιλαμβάνει κλινικές προκλήσεις, θεραπευτικά σημεία κλειδιά αλλά και μελέτη περισταστικών.

Συγγραφέας FRASER FERGUSON

Επιμέλεια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ

ISBN 9789605830465

Σελίδες 199

Έτος έκδοσης 2015

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
15,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Το εγχειρίδιο «Διαχείριση Οσφυαλγίας» έχει σχεδιαστεί για όποιον ασχολείται με την οσφυαλγία σε τακτική βάση, και πιο συγκεκριμένα για φοιτητές και φυσικοθεραπευτές που σπαταλούν πολύ χρόνο καθημερινά στην πλέον συνηθισμένη μυοσκελετική πάθηση.


Αν και σίγουρα αποτελεί πρόκληση, η φυσικοθεραπευτική διαχείριση της οσφυαλγίας είναι σε γενικές γραμμές μία διεγερτική και ανταποδοτική εμπειρία.

Μία επιτυχής έκβαση για τον ασθενή και τον φυσικοθεραπευτή είναι ακόμη πιο πιθανή όταν γίνεται μία ενδελεχής και δομημένη αξιολόγηση του οσφυαλγικού ασθενούς, η οποία περιλαμβάνει τόσο σωματικούς, όσο και ψυχοκοινωνικούς παράγοντες.

Περιλαμβάνεται γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πάρα πολλές και διαφορετικές παραμέτρους της αξιολόγησης και της διαχείρισης, που είναι απαραίτητες για την ορθή διαχείριση της οσφυαλγίας με την παροχή εξειδικευμένης γνώσης και συμβουλών.

Σημεία κλειδιά:
• Σαφής, απλή και κατανοητή δομή
• Καλύπτονται όλες οι παράμετροι της οσφυαλγίας, από την επιδημιολογία, τις κόκκινες σημαίες, τις κίτρινες σημαίες, τη διαφορική διάγνωση, τους μηχανισμούς του πόνου, τη φαρμακολογική διαχείριση μέχρι την υποκειμενική και αντικειμενική εξέταση και τη νευρολογική αξιολόγηση
• Κλινικές προκλήσεις και ατομικές περιπτώσεις για την έμφαση σε βασικά σημεία κάθε ενότητας και για να ενθαρρυνθεί ο αναγνώστης να αναλύσει τις παρεχόμενες πληροφορίες

Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδ.Παρισιάνου
Γλώσσα
Ελληνικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password