Εμβιομηχανική και Ανάλυση Βάδισης

Αρχική
9789606081255

Το βιβλίο Εμβιομηχανική και Ανάλυση Βάδισης είναι ένα αναλυτικό βιβλίο εμβιομηχανικής με εστίαση στην ανάλυση της βάδισης, γραμμένο από έναν κορυφαίο ειδήμονα σε αυτόν τον τομέα και την ομάδα του. 

Απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές βιοϊατρικής μηχανικής, κινησιολογίας, και συναφών σχολών καθώς και σε επαγγελματίες και εμβιομηχανικούς με ιδιαίτερη έμφαση στις ιατρικές συσκευές και την υποστηρικτική τεχνολογία, αλλά παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον για κλινικούς, γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, αλλά και φυσιολόγους.

Επιτρέπει σε αρχάριους αναγνώστες να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις ανάλυσης της βάδισης και στους ειδήμονες αναγνώστες να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε αυτόν τον τομέα.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
45,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Αυτό το βιβλίο αναφοράς καλύπτει τις πλέον ενημερωμένες υπολογιστικές μεθόδους και μεθόδους συλλογής δεδομένων, καθώς και τις εξελίξεις σε αυτό το πεδίο. Τα βασικά θέματα που περιλαμβάνονται είναι:

Μυϊκή μηχανική και μοντελοποίηση

Κινητικός έλεγχος και συντονισμός

Μετρήσεις και αξιολογήσεις

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Εξετάζει λεπτομερώς τα θεμελιώδη ζητήματα που σχετίζονται με τις εμβιομηχανικές αναλύσεις της βάδισης και της στάσης του σώματος

Καλύπτει τη θεωρητική βάση και τις πρακτικές πτυχές που σχετίζονται με την ανάλυση της βάδισης

Συζητά τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε αυτό το πεδίο, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την ηλεκτρομυογραφία, την επεξεργασία σημάτων και τη φασματική ανάλυση

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password