Κλινικές Επικοινωνιακές Δεξιότητες για Επαγγελματίες Υγείας

Αρχική
9789606080647

Το βιβλίο Κλινικές Επικοινωνιακές Δεξιότητες για Επαγγελματίες Υγείας είναι ένας ουσιαστικός οδηγός για τις βασικές δεξιότητες για αποτελεσματική επικοινωνία, με επίκεντρο τον ασθενή. Στα είκοσι χρόνια από την πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου, η διδασκαλία αυτών των δεξιοτήτων έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί. Οι σημερινοί επαγγελματίες υγείας εκτιμούν πλήρως τη σημασία της επιτυχούς και ευαίσθητης επικοινωνίας με τα άτομα που λαμβάνουν υγειονομική περίθαλψη και τα κοντινά τους πρόσωπα.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
20,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η σειρά των κεφαλαίων αντικατοπτρίζει αυτή την εξέλιξη, από τις βασικές δεξιότητες έως εκείνες που απαιτούνται για την αποτελεσματική και συμπονετική ανταπόκριση σε δύσκολες καταστάσεις. Το κείμενο περιλαμβάνει παραδείγματα περιπτώσεων, οδηγίες και ευκαιρίες για να ενθαρρύνει τον αναγνώστη να προβληματιστεί και να σκεφτεί.

Τα περιεχόμενα από το εξωφύλλου του βιβλίου:

·         Τα θεμελιώδη στοιχεία της κλινικής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων για την αποτελεσματική συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών,

·         Τη συζήτηση ευαίσθητων θεμάτων και την ενημέρωση κακών ειδήσεων.

·         Κοινή λήψη αποφάσεων, που αντικατοπτρίζει τις γρήγορες αλλαγές στις προσδοκίες της περίθαλψης και των δεξιοτήτων για την υποστήριξη των ασθενών στη λήψη αποφάσεων που είναι σωστές για αυτούς.

·         Επικοινωνία με την οικογένεια του ασθενούς, τα παιδιά και τους νέους, ασθενείς από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, επικοινωνία μέσω διερμηνέα και επικοινωνία με ασθενείς με προβλήματα ακοής.

·         Ποικιλομορφία στην επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένων παραδειγμάτων επικοινωνίας με ασθενείς που έχουν μαθησιακές δυσκολίες, τρανς ασθενείς και ηλικιωμένους ενήλικες ασθενείς.

·         Επικοινωνία για το λάθος, τονίζοντας τη σημασία του να είναι οι επαγγελματίες υγείας ειλικρινείς απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις.

Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδ.Κωστανταρας
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Διάφορα

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password