Ψηφιακό σκοινάκι - Jump Digital Skipping Rope

0315B0

Το ψηφιακό σκοινάκι digital jump rope προσφέρει τα μέγιστα ωφέλη της άσκησης με σκοινάκι πάντα και παντού εξαλείφοντας οποιαδήποτε εμπόδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το σκοινί. 90 δευτερόλεπτα καθημερινά είναι η ιδανική αρχή προς την αλλαγή σε μια υπέροχη φυσική κατάσταση.

Εγγύηση 2 χρόνια

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
37,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Όλοι γνωρίζουμε την αξία της γυμναστικής με σκοινάκι. Μέγιστη μυϊκή ενεργοποίηση και cardio σε μόλις 2-3 λεπτά! Το ψηφιακό σκοινάκι θα σε ενθουσιάσει καθώς εξαλείφει όλα τα γνωστά προβλήματα της υπέροχης άσκησης.

Προβλήματα και λύσεις;

1. Το σκοινάκι απαιτεί μεγάλο χώρο για να μπορεί να κάνει περιστροφή - Το digital rope δεν χρειάζεται χώρο. Οι αισθητήρες σας επιτρέπουν να κάνετε την αγαπημένη σας άσκηση χωρίς το σκοινάκι. Απλά συνδέστε τις άκρες με τα αντίβαρα και το ψηφιακό σκοινάκι θα έχει ακριβώς την ίδια αίσθηση, μόνο που τώρα μπορείτε να κάνετε την άσκηση οπουδήποτε.

2. Το σκοινάκι με εκνευρίζει γιατί κάθε τόσο σκοντάφτω και σταματάω την άσκηση - Ξέχασε το πρόβλημα αυτό. Το ψηφιακό σκοινάκι χρησιμοποιείται χωρίς ολόκληρο το σκοινί. Αρκεί να κάνεις την κίνηση όπως πρίν και αν ένα άλμα σου δεν είναι τόσο καλά συγχρονισμένο μπορείς να συνεχίσεις απρόσκοπτα την άσκηση.

3. Δεν μπορώ να μετρήσω τις επαναλήψεις - Το digital rope αλλάζει τα δεδομένα. Ο περιστροφικός μηχανισμός του θα μετρήσει όλες τις επαναλήψεις σου και θα στις δείξει στη φωτιζόμενη οθόνη του. Και όχι μόνο αυτό. Το ψηφιακό σκοινάκι σου δείχνει τις θερμίδες που έκαψες αλλα, ενώ μπορείς να ορίσεις και το χρόνο που θές. Μόλις λήξει ο χρόνος θα ακούσεις το χαρακτηριστικό ήχο. Τέλος το ψηφιακό σκοινάκι έχει λειτουργία auto-pause. Αν σταματήσεις να πάρεις μια ανάσα για 2-3 λεπτά, το σκοινάκι θα κρατήσει τα δεδομένα για να συνεχίσεις την προσπάθεια να σπασεις το ρεκόρ σου!

4. Δεν μπορώ να ρυθμίσω σωστά το σκοινάκι μου - Το digital rope δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. Σύνδεσε τις άκρες και ξεκίνα αμέσως την άσκηση όπου θες, όποτε θες.

Τι προσφέρει το σκοινάκι - gadget;

Το Digital Jump παρέχει χρόνο, θερμίδες και επαναλήψεις για τις προσωπικές σας προκλήσεις

Εξαιρετική αερόβια άσκηση κάθε στιγμή και γρήγορα

Μέγιστη μυϊκή ενεργοποίηση ειδικά στα κάτω άκρα

Τέλεια άσκηση για οποιονδήποτε, ακόμη και αν ο συγχρονισμός δεν είναι το δυνατό σας σημείο.

Ασκηθείτε σε οποιονδήποτε χώρο

Αυξήστε κατακόρυφα τις αερόβιες ικανότητες

Για τους λάτρεις του παραδοσιακού παρέχεται και το πλήρες σκοινακι.

Σχετικά προϊόντα

(There are 9 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password