Πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος Werkmeister - Bande cotton

Πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος Werkmeister - Bande cotton

lymph pack werkm

Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος είναι ιδανική λύση σε μεγαλύτερα ή πιο σκληρά ινώδη οιδήματα άνω άκρου ή κάτω άκρου.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
29,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Άκρα
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Το λεμφοίδημα είναι απο τα συνηθισμένα περιστατικά πλέον στην καθημερινή κλινική πράξη.

Ωστόσο δεν είναι λίγες εκέινες οι φορές που συναντάμε ένα μεγάλο πρωτογενές ή ένα παραμελλημένο ή μακροχρόνιο δευτερογενές λεμφοίδημα. Σε αυτό το λεμφοίδημα το μέγεθος και η παρουσία ινώδους σκληρού ιστού είναι τα βασικά προβλήματα που πρέπει να διαχειριστούμε άμεσα. Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος είναι μία απο τις διαθέσιμες λύσεις στη θεραπευτική φαρέτρα μας. Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος περιλαμβάνει τα εξής:

Ανομοιόμορφο πακέτο
1 bande cotton
1 werkmeister small(χέρι ή μισό πόδι) ή large (κάτω άκρο)

Το Bande Cotton της γαλλικής Thuasne είναι ένα εξαιρετικό υλικό με το οποίο θα φτιάξουμε ουσιαστικά ένα προστατευτικό στρώμα για την επιδερμίδα, η οποία σίγουρα θα έχει ευαισθησία λόγω της κακής λεμφικής κυκλοφορίας. Το μεγάλο πλεονέκτημα του bande cotton είναι το γεγονός πως τοποθετείτε κυκλοτερώς σαν γάζα, επιτρέποντας μας να το φτιάξουμε όπως θέλουμε αλλά και αποφεύγοντας την πιθανότητα ''γλιστρήματος''. Αυτή είναι και η ουσιαστική διαφορά του με το προστετευτικό ζέρσεϋ. Το υλικό αυτό λοιπόν είναι άκρως απαραίτητο στο πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος. Το Werkmeister απο την άλλη είναι ο πιο συνήθης τρόπος ανομοιόμορφης κατανομής της συμπίεσης των επιδέσμων. Ουσιαστικά είναι ένα προκατασκευασμένο κομμάτι ανομοιόμορφου υποστρώματος το οποίο μπορεί ο θεραπευτής να κόψει όπως ακριβώς θέλει. Τοποθετείται πάνω απο το bande cotton αλλά κάτω απο τους επιδέσμους μικρής διατασιμότητας. Φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα έτοιμα πακέτα λεμφοιδήματος που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς

Γιατί να χρησιμοποιήσω ανομοιόμορφο υπόστρωμα;

Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος θα διανείμει ανισοκαταμερώς αλλά ιδανικά τις συμπιεστικές δυνάμεις της περίδεσης. Έτσι αφενός δεν θα έχουμε στραγγάλισμα σε κανένα σημείο αφετέρου η συμπίεση θα οδηγηθεί εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Το ινώδες σκληρό κομμάτι του λεμφοιδήματος θα αρχίσει να γίνεται πιο μαλακό ενώ παράλληλα η παροχέτευση του λεμφικού υγρού θα διευκολυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Κάτω άκρα
Είδος προϊόντος
Ανομοιόμορφο υπόστρωμα
Πακέτα Θεραπείας
Κατασκευαστής
Healthaction

Σχετικά προϊόντα

(There are 9 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password