Πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος Mobiderm - Bande Cotton

Πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος Mobiderm - Bande Cotton

lymph pack mobiderm
Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος είναι ιδανική λύση σε μεγαλύτερα ή πιο σκληρά ινώδη οιδήματα άνω άκρου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην περίπτωση όπου θέλετε να καλύψετε ολόκληρο το κάτω άκρο μέχρι το ισχίο θα χρειαστείτε 2 πακέτα!
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
55,50 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το λεμφοίδημα είναι απο τα συνηθισμένα περιστατικά πλέον στην καθημερινή κλινική πράξη.

Ωστόσο δεν είναι λίγες εκέινες οι φορές που συναντάμε ένα μεγάλο πρωτογενές ή ένα παραμελλημένο ή μακροχρόνιο δευτερογενές λεμφοίδημα. Σε αυτό το λεμφοίδημα το μέγεθος και η παρουσία ινώδους σκληρού ιστού είναι τα βασικά προβλήματα που πρέπει να διαχειριστούμε άμεσα. Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος είναι μία απο τις διαθέσιμες λύσεις στη θεραπευτική φαρέτρα μας. Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος ανάλογα με το σημείο εφαρμογής περιλαμβάνει τα εξής:
1 mobiderm υπόστρωμα με κυβάκια ρολό 10cm x 3m Μέγεθος κύβου 15mm x 15mm
1 bande cotton
Το Bande Cotton της γαλλικής Thuasne είναι ένα εξαιρετικό υλικό με το οποίο θα φτιάξουμε ουσιαστικά ένα προστατευτικό στρώμα για την επιδερμίδα, η οποία σίγουρα θα έχει ευαισθησία λόγω της κακής λεμφικής κυκλοφορίας. Το μεγάλο πλεονέκτημα του bande cotton είναι το γεγονός πως τοποθετείτε κυκλοτερώς σαν γάζα, επιτρέποντας μας να το φτιάξουμε όπως θέλουμε αλλά και αποφεύγοντας την πιθανότητα »γλιστρήματος». Αυτή είναι και η ουσιαστική διαφορά του με το προστετευτικό ζέρσεϋ. Το υλικό αυτό λοιπόν είναι άκρως απαραίτητο στο πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος. Το Mobiderm της ίδιας εταιρείας  είναι ένα υψηλής τεχνολογίας υλικό αντιμετώπισης λεμφοιδήματος και οιδημάτων, κατασκευασμένο από κυβοειδή κομμάτια αφρού τοποθετημένα ανάμεσα σε 2 στρώσεις επιδεσμικού υλικού. Δημιουργώντας ανομοιόμορφη συμπίεση, διευκολύνει τη ροή των λεμφικών υγρών αλλά και την χαλάρωση των σκληρών σημείων του λεμφοιδήματος εξαιτίας της δημιουργίας ινώδους συμφύσεως. Φυσικά το παραπάνω πακέτο συνδυάζεται άψογα με τα έτοιμα Πακέτα λεμφοιδήματος που έχουμε φτιάξει ειδικά για εσάς και τους ασθενείς σας.

Το Mobiderm μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση τοποθέτησης αφρώδους υποστρώματος, ειδικά σε περιπτώσεις όπου το απλό υπόστρωμα δεν επιφέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Κατά την τοποθέτηση του θα πρεπει να μην εφαρμόζεται με τάση και να μην δημιουργούνται αλληλεπικαλυπτόμενες στρώσεις. Εξαιτίας της ειδικής και έντονης συμπίεσης που εξασκεί καλό είναι να ελέγχεται το συμπιεστικό αποτέλεσμα τακτικά και ίσως να χρησιμοποιείται το υλικό εναλλάξ με απλό υπόστρωμα τύπου Komprex, ώστε να μην υπάρξουν ερεθισμοί.

Γιατί να χρησιμοποιήσω ανομοιόμορφο υπόστρωμα;

Το πακέτο ανομοιόμορφου υποστρώματος θα διανείμει ανισοκαταμερώς αλλά ιδανικά τις συμπιεστικές δυνάμεις της περίδεσης. Έτσι αφενός δεν θα έχουμε στραγγάλισμα σε κανένα σημείο αφετέρου η συμπίεση θα οδηγηθεί εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Το ινώδες σκληρό κομμάτι του λεμφοιδήματος θα αρχίσει να γίνεται πιο μαλακό ενώ παράλληλα η παροχέτευση του λεμφικού υγρού θα διευκολυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Ανατομική περιοχή
Άνω άκρα
Κάτω άκρα
Είδος προϊόντος
Ανομοιόμορφο υπόστρωμα
Πακέτα Θεραπείας
Κατασκευαστής
Thuasne

Σχετικά προϊόντα

(There are 9 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password