Μυς κάτω άκρου - Πρόπλασμα με 13 αποσπώμενα κομμάτια

Μυς κάτω άκρου - Πρόπλασμα με 13 αποσπώμενα κομμάτια

ER-M220
Το πρόπλασμα με μυς κάτω άκρου έχει φυσικό μέγεθος ενήλικα και απεικονίζει το μυϊκό σύστημα με λεπτομέρειες. Απεικονίζει τόσο επιφανειακές όσο και εν τω βάθει μυϊκές, αγγειακές, νευρικές και συνδεσμικές δομές. Το πρόπλασμα εκτείνεται απο τον άκρο πόδα εως και τη μισή λεκάνη ενω μπορεί να διαχωριστεί και σε 13 κομμάτια για ακριβέστερη ανατομική ανάλυση! *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.  
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
560,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα
Το πρόπλασμα με τους μυς κάτω άκρου είναι ένα απο τα ευπώλητα της Erler Zimmer χάρη στην ποιοτική και αξιόπιστη αναπαράσταση πολλών διαφορετικών ανατομικών δομών.
Έτσι μελετώντας το πρόπλασμα αυτό μπορεί ο φοιτητής ή ο επαγγελματίας υγείας να δεί με λεπτομέρεια τόσο ανατομικές όσο και αγγειακές, νευρικές και συνδεσμικές δομές.
Το υλικό που χρησιμοποιείται, στο πρόπλασμα με μυς κάτω άκρου, είναι ειδικό σκληρό πλαστικό για έξτρα αντοχή αλλά και σωστή απεικόνιση των ανατομικών στοιχείων. Το μέγεθος του προπλάσματος είναι φυσικό μέγεθος ενήλικα.
Επίσης διαθέτει 13 αποσπώμενα κομμάτια για αναλυτικότερη μελέτη και καλύτερη κατανόηση των επιφανειακών και εν τω βάθει δομών.

Μυς κάτω άκρου - Τα 13 αποσπώμενα κομμάτια

Τα 13 κομμάτια που μπορούν να αποσπαστούν είναι :
- Τείνον την πλατύα περιτονία - Πελματιαία απονέυρωση - Εκτείνον τον μέγα δάκτυλο - Ορθός μηριαίος - Ημιτενοντώδης και ημιμεμβρανώδης - Ισχνός προσαγωγός - Μέσος γλουτιαίος - Γαστροκνήμιος - Υποκνημίδιος - Μέγας γλουτιαίος - Μακρά κεφαλή του δικεφάλου - Ραπτικός μυς
Το πρόπλασμα μυς κάτω άκρου συνοδεύεται απο βάση στήριξης και εγχερίδιο χρήσης και ανατομικής ανάλυσης. Size: 103 x 19 x 17 cm, weight: approx. 9.7 kg
Ανατομική περιοχή
Κάτω άκρα
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μυϊκό σύστημα

Σχετικά προϊόντα

(There are 4 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password