Σκελετός άκρου ποδός ελαστικός- Erler Zimmer

Σκελετός άκρου ποδός ελαστικός- Erler Zimmer

ER6056
Ο σκελετός άκρου ποδός της Erler Zimmer προσομοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με την φυσική αντίστοιχη δομή για 2 βασικόυς λόγους : Αφενός γιατί όλες οι απεικονιζόμενες αρθρώσεις είναι κινητές και ελαστικές, αφετέρου λόγω των ειδικών ανθεκτικών υλικών που χρησιμοποιεί η Erler zimmer σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα κατασκευής προπλασμάτων. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το πρόπλασμα ξεκινά απο το κάτω τεταρτημόριο της κνήμης και της περόνης, περιλαμβάνοντας έτσι και τις αρθρώσεις της αστραγαλοκνημικής και κάτω κνημοπερονιαίας. Όλες οι παρεκκλίσεις στην κινητικότητα των αρθρώσεων μπορούν να επιδειχθούν τοσο σε φοιτητές για διδακτικούς σκοπούς όσο και σε ασθενείς για ενημερωτικούς σκοπούς και για ολοκληρωμένη πληροφόρηση. Έχει αποδειχθεί ότι οι ασθενείς που έχουν οπτική επαφή του προβλήματος τους, έχουν αυξημένες πιθανότητες πλήρους αποκατάστασης λόγω της πληρέστερης πληροφόρησης τους.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
105,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα
Πρόπλασμα φυσικού ανθρώπινου άκρου ποδός με κινητά μέλη τοποθετημένα σε ειδικό ανθεκτικό ελαστικό υλικό. Περιλαμβάνει το κάτω τεταρτημόριο της κνήμης και της περόνης με τις προσφύσεις τους στον άκρο πόδα.
  • Ειδικό ανθεκτικό πλαστικό υλικό με καταπληκτική προσομοίωση αίσθησης και υφής με το κανονικό οστό
  • Όλες οι αρθρώσεις είναι κινητές για μεγαλύτερη ακριβεια κινήσεων
H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν. *2 χρόνια εγγύηση - Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.
Ανατομική περιοχή
Κάτω άκρα
Είδος προϊόντος
Προπλάσματα
Ανατομικές Δομές
Μόνο οστά

Σχετικά προϊόντα

(There are 11 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password