Kinesiology Tape - Ελαστική αυτοκόλλητη ταινία κινησιοεπίδεσης

Kinesiology Tape - Ελαστική αυτοκόλλητη ταινία κινησιοεπίδεσης

Kinematic Taping
3nstex

Δείτε μετά την περιγραφή τα χρώματα, συμπληρώστε αριστερά τις ποσότητες που επιθυμείτε και πατήστε ''προσθήκη στο καλάθι''. Οι όποιες εκπτώσεις για ποσότητες άνω των 5 τεμαχίων θα υπολογιστούν αυτόματα! Ελαστική ταινία κινησιολογίας -  Kinesiology Tape - υψηλής ποιότητας για εφαρμογές στη φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση, τον αθλητισμό και το λεμφοίδημα. Διαστάσεις 5εκ x 5μ.

 • Αδιάβροχο - Αντοχή στον ιδρώτα
 • Ανθεκτικό
 • Μεγάλη ελαστικότητα
 • Σταθερό
 • Διατηρείται στη θέση του ακόμα και σε επίπονες αθλητικές δραστηριότητες
 • Θεραπευτικό
 • Δεν ερεθίζει το δέρμα κατα την αφαίρεση του
 • 12 χρώματα
 • Απαραίτητο αναλώσιμο υλικό στα είδη φυσικοθεραπείας
 • Επίσημο προιόν της  Διεθνούς Ακαδημίας Kinematic Taping
 • Δείτε επίσης το επίσημο βιβλίο Taping- κάν'το μόνος σου

 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
 • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
 • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
9,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Χρώμα

Έκπτωση ποσότητας

Ποσότητα Έκπτωση Εξοικονομείτε
6 0,50 € Έως και 3,00 €
12 1,00 € Έως και 12,00 €
18 1,50 € Έως και 27,00 €
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Kinesiology Tape

Ελαστική ταινία κινησιοεπίδεσης Kinesiology Tape υψηλής ποιότητας για εφαρμογές στη φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση και τον αθλητισμό. Διαστάσεις 5εκ x 5μ. Το Kinesio Tape είναι μία συμπληρωματική θεραπευτική θεωρία που εφαρμόζει υψηλής ποιότητας ελαστικούς αυτοκόλλητους επιδέσμους μέσα σε μία συνολική διαχείριση σωματικών συμπτωμάτων και διαταραχών κίνησης, βασισμένη στην αξιολόγηση.
Mε κέντρο τον ασθενή και βάση ερευνητικών δεδομένων και εντός του πεδίου πραγματικών υποδειγμάτων της αθλητιατρικής και της ορθοπεδικής χειροπρακτικής φυσικοθεραπείας γίνεται η εφαρμογή του kinesiology tape.
Σίγουρα θα το έχετε ακούσει και σαν kinematic tape, kinesio tape, kinisio tape, physiotape, tape αθλητών ελαστικό tape και αλλες ονομασίες. Όλες σημαίνουν το ίδιο πράγμα και το μόνο που αλλάζει είναι η εταιρεία κατασκευής και η ποιότητα υλικού και κόλλας.
Η 3NS TEX TAPE, επίσημο προϊόν της International Kinematic Taping Academy, εξασφαλίζει άριστη ποιότητα και μέγιστη αντοχή σε ιδρώτα, αθλητικές δραστηριότητες και έντονες κινήσεις.

Kinematic Taping: H διάσταση στο λειτουργικό ελαστικό Taping.

Σε σύγκριση με την αξιολόγηση και διαχείριση του νευρικού ιστού τη δεκαετία του '80 και την εξέλιξη μοντέλων σταθεροποίησης και κινητικού ελέγχου με βάση επιστημονικά δεδομένα τη δεκαετία του '90, αυτή την 1η δεκαετία της 3ης χιλιετίας η νευρο-μυοσκελετική φυσικοθεραπεία αυξανόμενα κυριαρχείται από το θέμα του ελαστικού taping.
Κλινικές εξελίξεις και πρώιμα επιστημονικά στοιχεία όλο και περισσότερο υποστηρίζουν το ρόλο του taping στο πεδίο εφαρμογής του φάσματος της παραϊατρικής διαχείρισης. Το λεμφικό tape, το taping των μεσημβρινών, το σταυρωτό taping είναι παραδείγματα αυτής της εξέλιξης, ειδικά στην Ολλανδία και τη Γερμανία.
Η θεραπεία με τα χέρια / Ορθοπεδική χειροπρακτική Θεραπεία (OMT) επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από τις εφαρμογές του tape : ταχύτερα, καλύτερα και με μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματα.
Το πόσο το ειδικό ελαστικό taping έχει εξελιχθεί και μπορεί να ενσωματωθεί στο OMT δείχνει το Kinematic Taping, ένα τεράστιο άλμα στο λειτουργικό ελαστικό. Οι νευρομυοσκελετικές δυσλειτουργίες συνήθως δείχνουν αρνητικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ αρθρώσεων, μυών, νευρικών δομών και συσχετιζόμενων σπονδυλικών τμημάτων.
Αρχικές θέσεις για συγκεκριμένη δομή και σχετικές με την αξιολόγηση και στόχοι για τις κυρίαρχα εμπλεκόμενες δομές είναι, σε αναλογία με τις τεχνικές αξιολόγησης και θεραπείας στο ΟΜΤ, το κύρια χαρακτηριστικά του Kinematic Taping.

Η θεωρία προσφέρει λογικό σκεπτικό και ξεκάθαρες κατευθυντήριες γραμμές για την επιπρόσθετη διαχείριση νευρομυοσκελετικών δυσλειτουργιών που συμμορφώνονται με όλα τα ιατρικά υποδείγματα:

– Διεθνής Κατηγοριοποίηση της Λειτουργίας, Ανικανότητας και Υγείας (International Classification of Function, Disability and Health-ICF για τον WHO 2001: www.who.org), – Βιοψυχοκοινωνικά μοντέλα της υγείας και της παθολογίας – Κατευθυντήριες γραμμές για την εκπαίδευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας της Δια χειρός Ορθοπεδικής Φυσικής Θεραπείας (IFOMPT) όπως περιγράφεται στο έγγραφο των Κανόνων (IFOMPT 2008: www.ifompt.org). Επίσημο προιόν της Διεθνούς Ακαδημίας Kinematic Taping
 • 100% cotton - latex free
 • Βελτίωση αιματικής και λεμφικής ροής
 • Κλινικά δοκιμασμένη υποαλλεργική κόλλα
 • Μεγάλη Αντοχή και Ελαστικότητα Kinesiology tape
 • Ποικιλια χρωμάτων
 • Μοναδική διαδικασία εργοστασιακής ωρίμανσης των υλικών διάρκειας 5 ημερών ώστε να απομακρυνθούν οποιαδήποτε χημικά υπολέιμματα και να διατηρηθεί η μεγάλη διατασιμότητα και η αντοχή.
Είδος προϊόντος
Ελαστικό Tape
Χρήση
Αθλητισμός/Πρόληψη τραυματισμών
Λεμφοίδημα
Μετατραυματικά
Κατασκευαστής
3NS TEX

Σχετικά προϊόντα

(There are 6 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password