Ιμάντες για ασκήσεις με λάστιχα - Συσκευασία 1.5m | Thera-Band

Ιμάντες για ασκήσεις με λάστιχα - Συσκευασία 1.5m | Thera-Band

20520-20560
Οι ασκήσεις με λάστιχα είναι η επανάσταση στην άσκηση. Οι ελαστικοί ιμάντες αντίστασης της Thera-Band, από φυσικό Latex, είναι προϊόντα οικονομικά, εύκολα μεταφερόμενα, ευέλικτα, με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες χρήσεως με σκοπό την αύξηση της δύναμης, της κινητικότητας και της λειτουργικότητας των ασθενών σας. Η άσκηση με ιμάντες παρέχει τόσο ομόκεντρη όσο και έκκεντρη δύναμη στους μύες.  
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
7,10 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Χρώμα
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Ασκήσεις με λάστιχα

Οι ιμάντες είναι μια απλή και οικονομική κατασκευή με υψηλή ευχρηστία. Μπορεί να τους αποκτήσει ο οποιοσδήποτε, να τους μεταφέρει εύκολα και να προπονηθεί οπουδήποτε. Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι με τους ιμάντες μπορεί κάποιος να αντικαταστήσει ένα ολόκληρο γυμναστήριο. Οι ασκήσεις με λάστιχα βασίζονται σε προπόνηση ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος σε συνδυασμό και την αναλογική αντίσταση απο τα λάστιχα της Theraband. Ανάλογα με τη θέση του σώματος σε σχέση με το έδαφος, η δυσκολία αυξάνεται ή μειώνεται επιτρέποντας να έχουμε μια διαβαθμισμένη αντίσταση. Το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να προσαρμοστεί στα επίπεδα του κάθε αθλητή. Οι ιμάντες είναι επίσης ιδανικοί για προπόνηση μυϊκής αντοχής καθώς και κυκλικά προγράμματα ενδυνάμωσης. Η δυνατότητα για γρήγορη εναλλαγή ασκήσεων, η εύκολη προσαρμογή διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας καθώς και το πλούσιο ασκησιολόγιο, καθιστά τους ιμάντες κορυφαίο προϊόν για το συγκεκριμένο σκοπό.

Γιατί ασκήσεις με λάστιχα;

Η προπόνηση με ιμάντες παρέχει ιδανικά ερεθίσματα στο σώμα, ώστε να βελτιστοποιήσει τη λειτουργικότητα και τη δύναμη του κεντρικού τμήματος σώματος αλλά και των περιφερικών δομών. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων οι κοιλιακοί, οι ραχιαίοι καθώς και μια σειρά άλλων σημαντικών μυών «δουλεύουν» για να σταθεροποιήσουν το σώμα. Από την άλλη πλευρά ακριβώς επειδή η αντίσταση του ιμάντα ακολουθεί τις αντοχές των μυοσκελετικών δομών, διασφαλίζουμε ότι δεν θα έχουμε επανατραυματισμό κατά τη διαδικασία της μυϊκής ενδυνάμωσης. Οι ασκήσεις με λάστιχα έχουν απαιτητικό ασκησιολόγιο. Απαιτούν καλό έλεγχο του σώματος, ισορροπία, δυνατές αρθρώσεις και συντονισμό. Η άσκηση πρέπει πάντα να υπακούει στην αρχή της προοδευτικότητας, σύμφωνα με την οποία ξεκινάμε από τα εύκολα αυξάνοντας προοδευτικά τη δυσκολία. Η αποκαταστάση τραυματισμών και η λειτουργική επανεκπαίδευση έχουν πλέον τον καλυτερο σύμμαχο τους!

Διατίθενται σε 8 κατηγορίες αντίστασης (σκληρότητας) με αντίστοιχη χρωματική διάκριση που αναγνωρίζονται εύκολα από το εμπορικό σήμα χρωμάτων της Thera-Band : Κίτρινο - Κόκκινο – Πράσινο - Μπλε - Μαύρο

Μέγεθος: 1,5m X 0,15m   Δείτε τους ελαστικούς ιμάντες της Theraband με τα κορυφαία πάντα υλικά! https://www.youtube.com/watch?v=gn2JU9P4rTA&list=PLXS6QuJcFTmj1bPNt3X7kq2bvb0tyuEAR
Είδος προϊόντος
Ενδυνάμωση
Λάστιχα γυμναστικής / Λαβές
Χρήση
Άσκηση στο σπίτι
Εξοπλισμός θεραπευτηρίου
Κατασκευαστής
Thera-band

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password