Σχεδιασμός Προγραμμάτων Άσκησης για Ηλικιωμένους

ΒΙΒΛΙΑ
9789606080630

Ο Σχεδιασμός Προγραμμάτων Άσκησης για Ηλικιωμένου είναι το πιο περιεκτικό διαθέσιμο βιβλίο για τους επαγγελματίες της άσκησης οι οποίοι επιθυμούν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά, ασφαλή και διασκεδαστικά προγράμματα άσκησης για ηλικιωμένους διαφορετικών λειτουργικών δυνατοτήτων. Ένα εξαιρετικό πρακτικό εργαλείο γνώσης και εφαρμογής θεραπευτικής άσκησης σε άτομα με ειδικές απαιτήσεις, όπως οι ηλικιωμένοι. 

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
50,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το βιβλίο Σχεδιασμός Προγραμμάτων Άσκησης για Ηλικιωμένους είναι μια σύγχρονη και αναθεωρημένη πηγή πρακτικής γνώσης, σχετικά με την επιτυχημένη εφαρμογή στοχευμένης άσκησης σε άτομα άνω των 60 ετών. Εφαρμόστε θεραπευτική άσκηση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, αποφεύγωντας παράλληλα όλα τα πιθανά 'λάθη' που θα οδηγούσαν σε ανεπιθύμητες συνέπειες.

Μαζί με μία αναθεωρημένη ανασκόπηση της έρευνας και της βιβλιογραφίας, η δεύτερη αγγλική έκδοση περιέχει ένα νέο κεφάλαιο για την έννοια της ολιστικής ευεξίας του ατόμου. Παρέχει στρατηγικές για την ενσωμάτωση των έξι διαστάσεων της ολιστικής ευεξίας του ατόμου (σωματική, συναισθηματική, πνευματική, εργασιακή, διανοητική και κοινωνική) στην προαγωγή της υγείας και στα προγράμματα άσκησης για ηλικιωμένους.

Ο συνεκτικός συνδυασμός της θεωρίας, του πρακτικού περιεχομένου και της λεπτομερούς καθοδήγησης είναι προσαρμοσμένος στις εννέα εκπαιδευτικές ενότητες από τις οποίες αποτελείται ο Διεθνής Οδηγός Σπουδών για την Προετοιμασιία Επαγγελματιών της Άσκησης για Ηλικιωμένους. Μεταξύ των θεμάτων περιλαμβάνονται:

- Οι φυσιολογικές πτυχές της γήρανσης

- Ο έλεγχος πριν από την άσκηση, η αξιολόγηση της υγείας και ο καθορισμός στόχων

- Οι βασικές αρχές προγραμμάτων άσκησης (που συνοδεύονται από συγκεκριμένες δραστηριότητες και ασκήσεις)

- Οι ικανότητες διδασκαλίας, παροχής κινήτρων, επικοινωνίας και ηγεσίας που απαιτούνται για την εφαρμογή αποτελεσματικών προγραμμάτων άσκησης.

Τόσο οι φοιτητές όσο και οι επαγγελματίες θα ανατρέχουν στο βιβλίο "Σχεδιασμός Προγραμμάτων Άσκησης για Ηλικιωμένους" ως πολύτιμη πηγή για το σχεδιασμό και την εφαρμογή αποτελεσματικών προγραμμάτων προαγωγής της υγείας και άσκησης για τους ηλικιωμένους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password