Λειτουργική ανατομική του Κινητικού συστήματος

Λειτουργική ανατομική του Κινητικού συστήματος

9789606080302
Διευρύνετε τις γνώσεις σας στη λειτουργική ανατομική, ώστε να αναγνωρίζετε και να αντιμετωπίζετε σωστά τη δυσλειτουργία στις αρθρικές δομές. Ένα βιβλίο που προσφέρει βαθιά κατανόηση της δυναμικής των αρθρώσεων και της συνεργίας με το περιβάλλον μυοτενόντιο και συνδεσμικό σύνολο. Γίνεται άψογος συσχετισμός της λειτουργικής ανατομικής θεωρίας με τη θεραπευτική πράξη και τον κλινικό συλλογισμό. ISBN: 978-960-608-030-2 Κωδικός: 86197005 Σελίδες: 600 Σχήμα: 21Χ29 cm Εξώφυλλο: χαρτόδετο Ημερομηνία έκδοσης: 2019
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
60,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η αποτελεσματική εξέταση και θεραπεία των διαταραχών της κίνησης βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της δυναμικής των αρθρώσεων και της λειτουργίας των γύρω μυών.

Το παρόν εγχειρίδιο βοηθά τον αναγνώστη όχι μόνο να απομνημονεύσει την ανατομία, αλλά και να κατανοήσει πραγματικά τις δομές και τις λειτουργίες του σώματος συνολικά - του μεσοσπονδύλιου δίσκου, τηα αυχενικής μοίρας, του κρανίου, της θωρακικής μοίρας, του θώρακα, των άνω άκρων, της οσφυϊκής μοίρας, της πυέλου και του ισχίου καθώς και των κάτω άκρων. Μέσα από ακριβείς περιγραφές, άριστα οργανωμένα κεφάλαια και όμορφες απεικονίσεις, το βιβλίο συσχετίζει τη λειτουργική ανατομική με τις θεραπευτικές πράξεις καλύπτοντας εκτεταμένα την ψυλάφηση των δομών με αναφορές στην παθολογία σε όλο το κείμενο.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Ακριβείς και λεπτομερείς περιγραφές κάθε άρθρωσης του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των αγγείων και των νεύρων καθώς και της λειτουργίας τους.
  • Ολοκληρωμένος οδηγός για την ψηλάφηση των ξεχωριστών δομών
  • Λεπτομερείς αναφορές στις λειτουργικές παραμέτρους των μυών και των αρθρικών επιφανειών και στο σχηματισμό των αρθρώσεων.
  • Συνοπτικές συμβουλές και αναφορές στην παθολογία που βοηθούν στην καθημερινή κλινική πράξη.
  • Πάνω από 1000 εικόνες που απεικονίζουν καθαρά την ανατομία και τις διασυνδέσεις μεταξύ των δομών.
Η λειτουργική ανατομική του κινητικού συστήματος θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τον επαγγελματία που ασχολειται με τις διαταραχές της κίνησης, τόσο κατα τη μελέτη όσο και κατά την κλινική πράξη. Το βιβλίο βοηθά επίσης φοιτητές να μάθουν πιο εύκολα τη λειτουργική ανατομική μέσα από πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση για την εφαρμογή και τελειοποίηση των τεχνικών τους. Η Julia Hochschild είναι πρωην διευθύντρια της Σχολής Φυσικοθεραπείας του τμήματος Ορθοπαιδικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης στη Γερμανία
Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδ.Κωστανταρας
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Μυοσκελετικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password