ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ (2Η ΕΚΔ.)

Νευρολογική αποκατάσταση και βελτιστοποίηση των κινητικών επιδόσεων

9789603949220
Η Janet Carr και η Roberta Shepherd ηγούνται μιας νέας ομάδας συγγραφέων για τη δεύτερη έκδοση αυτού του σαφούς έργου πάνω στη νευρολογική φυσικοθεραπεία. Η νέα έκδοση εξακολουθεί να προωθεί το πρότυπο της πρώτης έκδοσης, την ίδια ώρα που ταυτοποιεί και ενσωματώνει τις πολλαπλές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί την τελευταία δεκαετία στην κατανόηση και στη θεραπεία των ενηλίκων με νευρολογικά προβλήματα, είτε αυτά προέκυψαν από κάποιο ατύχημα είτε από κάποια ασθένεια.
Συγγραφέας JANET H. CARR , ROBERTA B. SHEPHERD
Επιμέλεια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ
ISBN 9789603949220
Σελίδες 498
Έτος έκδοσης 2017
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
53,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η Janet Carr και η Roberta Shepherd ηγούνται μιας νέας ομάδας συγγραφέων για τη δεύτερη έκδοση αυτού του σαφούς έργου πάνω στη νευρολογική φυσικοθεραπεία. Η νέα έκδοση εξακολουθεί να προωθεί το πρότυπο της πρώτης έκδοσης, την ίδια ώρα που ταυτοποιεί και ενσωματώνει τις πολλαπλές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί την τελευταία δεκαετία στην κατανόηση και στη θεραπεία των ενηλίκων με νευρολογικά προβλήματα, είτε αυτά προέκυψαν από κάποιο ατύχημα είτε από κάποια ασθένεια. Ανάμεσα σε αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται η γνώση ότι ο εγκέφαλος παραμένει δυνητικά ικανός για αναδιοργάνωση, ακόμη και στα γηρασμένα ή με εγκεφαλική βλάβη άτομα, και η νευρική πλαστικότητα μπορεί να επηρεαστεί από πρακτικές που σχετίζονται με τον πνευματικό στόχο και τη φυσική πρακτική σε ένα διεγερτικό περιβάλλον. Οι εκπαιδευτικές οδηγίες που περιγράφονται στο βιβλίο αυτό βασίζονται στην έρευνα των εμβιομηχανικών δομών και της κινητικής επανεκπαίδευσης και εφαρμόζονται, προκείμενου να επαυξήσουν την αναδιοργάνωση του εγκεφάλου και τη συσταλτικότητα των μυών, αλλά και να ενθαρρύνουν τη λειτουργική αποθεραπεία του ασθενούς. Αυτό το βιβλίο συνδέει την επιστήμη με την κλινική γνώση, καθιστώντας ικανούς τους φοιτητές και τους ειδικευόμενους να αναπτύξουν τη γνώση τους και την εφαρμογή των νέων κλινικών μεθόδων που βασίζονται στη σύγχρονη επιστημονική κατανόηση.

Περιεχόμενα

Μέρος 1: Εισαγωγή: προσαρμογή εκπαίδευση και μέτρηση 1. Το προσαρμοστικό σύστημα: πλαστικότητα και ανάρρωση 3 2. Εκπαίδευση κινητικού ελέγχου ενδυνάμωση βελτίωση φυσικής κατάστασης και προαγωγή απόκτησης δεξιοτήτων 19 3. Μέτρηση 75 Μέρος 2: Εργοπροσανατολισμένη άσκηση και εκπαίδευση 4. Έγερση και επαναφορά στην καθιστή θέση 101 5. Βάδιση 125 6. Προσέγγιση και χειρισμός αντικειμένων 161 7. Ισορροπία 213 8. Βλάβες ανώτερου κινητικού νευρώνα 251 Μέρος 3: Λειτουργικότητα και σωματικές δομές περιορισμοί δραστηριοτήτων και συμμετοχής 9. Παρεγκεφαλιδική αταξία 283 Συμμετέχει ο Phu Hoang 10. Σωματαισθητικά και αντιληπτικά-γνωστικά ελλείμματα 307 11. Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο 325 Συμμετέχει η Julie Bernhardt 12. Κρανιοεγκεφαλική κάκωση 371 Συμμετέχουν οι Anne Moseley και Leanne Hassett 13. Νόσος Parkinson 405 Συμμετέχει η Colleen Canning 14. Σκλήρυνση κατά πλάκας 443 Συμμετέχει ο Phu Hoang Ευρετήριο 465
Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδ.Παρισιάνου
Επιστημονικό πεδίο
Νευρολογικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password