• -60%

-60% Θεραπευτική επίδεση Για Μυοσκελετικές Παθήσεις

bk-peridesi

Εκπληκτική έκπτωση 60% και δώρο το DVD με τις τεχνικές- Μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος

Το βιβλίο "Θεραπευτική Επίδεση για Μυοσκελετικές Παθήσεις" των εκδόσεων Health Action, είναι ένα μοναδικό έργο για ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονής φυσικοθεραπευτικής και αθλητικής αποκατάστασης, που λέγεται επίδεση.

Αποτελεί ίσως το κορυφαίο έργο στην παγκόσμια βιβλιογραφία, έχοντας ήδη μεταφραστεί σε δύο γλώσσες, Ιαπωνικά και Κορεάτικα, που περιγράφει τη θεραπευτική επίδεση και ίσως το μοναδικό που αναλύει τόσο βαθιά και λεπτομερώς τη χρήση των τεχνικών υποστηρίζοντάς τες επιστημονικά με κάθε διαθέσιμη έρευνα ή αναφορά.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3.5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
20,00 €
50,00 €
Έκπτωση 60%
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Θεραπευτική επίδεση - Ένα βιβλίο ''εργαλείο'' στα χέρια του θεραπευτή

Το βιβλίο "Θεραπευτική Επίδεση για Μυοσκελετικές Παθήσεις" των εκδόσεων Health Action, είναι ένα μοναδικό έργο για ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονής φυσικοθεραπευτικής και αθλητικής αποκατάστασης, που λέγεται επίδεση.

Αποτελεί ένα από τα ελάχιστα έργα στην παγκόσμια βιβλιογραφία, έχοντας ήδη μεταφραστεί σε δύο γλώσσες, Ιαπωνικά και Κορεάτικα, που περιγράφει τη θεραπευτική επίδεση και ίσως το μοναδικό που αναλύει τόσο βαθιά και λεπτομερώς τη χρήση των τεχνικών υποστηρίζοντάς τες επιστημονικά με κάθε διαθέσιμη έρευνα ή αναφορά.

Δομημένο σωστά, χωρίζοντας το σώμα σε διαφορετικά μέρη και περιγράφοντας με ακρίβεια όλες τις τεχνικές για όλα τα μέρη του σώματος και για τις διαφορετικές παθολογίες, αποτελεί ένα ιδανικό βοήθημα για τον θεραπευτή που καλείται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο εύρος μυοσκελετικών παθήσεων στην καθημερινή κλινική πράξη.

Για κάθε τεχνική υπάρχουν λεπτομερείς φωτογραφίες που συνοδεύονται από κείμενο για την καλύτερη επεξήγηση της διαδικασίας.

Ταυτόχρονα, αναλύεται η λογική πίσω από κάθε τεχνική, οι έρευνες που την υποστηρίζουν, καθώς και τα κατάλληλα υλικά που απαιτούνται για τη σωστή εφαρμογή Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του βιβλίου είναι ότι δεν περιγράφει απλά τεχνικές ως θεραπεία-συνταγή για διαφορετικές παθήσεις, αλλά εξηγεί τη φιλοσοφία πίσω από αυτές και τις εντάσσει μέσα.

Έτσι, όχι μόνο εξασφαλίζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για τον ασθενή αλλά δίνεται η δυνατότητα στο θεραπευτή να δημιουργήσει, παραλλάσσοντας τις τεχνικές με βάση τον εκάστοτε θεραπευτικό στόχο.

Πρόλογος του Kim Bennell

Στο Θεραπευτική Επίδεση για Μυοσκελετικές Παθήσεις, η Maria Constantinou και ο Mark Brown έχουν δημιουργήσει ένα πολύ περιεκτικό, πρακτικό και φιλικό προς τον χρήστη βιβλίο για κλινικούς και φοιτητές ενός εύρους ειδικοτήτων. Φυσικοθεραπευτές, αθλητικοί προπονητές, ιατροί, ποδίατροι, χειροπακτικοί, οστεοπαθητικοί και άλλοι μυοσκελετικοί κλινικοί θα βρουν αυτό το βιβλίο πολύτιμο και θα το χρησιμοποιούν συχνά στην πρακτική τους – για να αποκτήσουν νέες ιδέες επίδεσης, για να θυμηθούν κάποια συγκεκριμένη τεχνική ή για να κατανοήσουν τη σύγχρονη έρευνα. Το βιβλίο αυτό είναι πολύ πρακτικό και έχει μια δομή που το καθιστά εύκολο στη χρήση, και είναι οργανωμένο με σαφή και λογικό τρόπο.

Τα πρώτα τρία κεφάλαια παρέχουν μια επισκόπηση της θεραπευτικής επίδεσης, των αρχών της και των επιδράσεων, καθώς επίσης και των προφυλάξεων και διαδικασιών προετοιμασίας.

Τα υπόλοιπα κεφάλαια οργανώνονται ανάλογα με την ανατομική περιοχή, καλύπτοντας τον άνω κορμό, κάτω κορμό και τη σπονδυλική στήλη.

Σε κάθε περιοχή, έχει συντεθεί ένα εύρος τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που στοχεύουν στον περιορισμό του εύρους, την αποφόρτιση μαλακών ιστών, τη διευκόλυνση ή αναχαίτιση μυϊκής δραστηριότητας, την παροχή σταθερότητας και υποστήριξης και την ανακούφιση από τον πόνο.

Καλύπτεται επίσης και η χρήση μαλακού νάρθηκα, ως εναλλακτικό της επίδεσης για ασθενείς που ενδέχεται να χρειαστούν συνεχή επίδεση ή που είναι ευαίσθητοι στην κολλητική ταινία.

Για κάθε τεχνική επίδεσης οι συγγραφείς παρουσιάζουν ένα σύντομο υπόβαθρο και μια λογική για τη χρήση της, την ερευνητική απόδειξη, αν είναι διαθέσιμη, τα υλικά που χρειάζονται, τη θέση ασθενή και θεραπευτή, μια αναλυτική βήμα-προς-βήμα διαδικασία εφαρμογής με φωτογραφίες και τη χρήση των σχετικών μέτρων αποτελέσματος για εκτίμηση της τεχνικής.

Το συνοδευτικό DVD είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, ειδικά για τις πιο περίπλοκες τεχνικές, ενισχύοντας τις περιγραφές των εφαρμογών της επίδεσης, που υπάρχουν στο κείμενο.

Στο Παράρτημα 2 περιλαμβάνεται ένα δείγμα ενός τυποποιημένου φύλλου ενημέρωσης του ασθενή, σχεδιασμένο για μυοσκελετική επίδεση, και είναι ένα κλινικό εργαλείο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους θεραπευτές. Ένα δυνατό σημείο του βιβλίου είναι ότι συμπεριλαμβάνεται και σχολιάζεται η ερευνητική απόδειξη (ή η απουσία της) για κάθε τεχνική επίδεσης.

Αυτό πραγματοποιείται με ένα αναλυτικό αλλά συνοπτικό και χρήσιμο τρόπο για να διευκολύνει τη σχετικότητά της στους κλινικούς. Το Παράρτημα 1 παρέχει έναν αναλυτικό πίνακα της μεθοδολογίας και των αποτελεσμάτων των επιμέρους μελετών για αυτούς που επιθυμούν μια μεγαλύτερη κατανόηση της ερευνητικής απόδειξης για τη μυοσκελετική επίδεση.

Συνολικά, αυτό το βιβλίο είναι φιλικό προς τον χρήστη και θα βρει μια σημαντική θέση στην κλινική ή το γραφείο του μυοσκελετικού πρακτικού, και το οποίο θα συμβουλεύεται τακτικά.  

Kim Bennell, PhD Καθηγητής Φυσιοθεραπείας και Διευθυντής του Κέντρου για την Υγεία, την  Άσκηση και την Αθλητική Ιατρική, Σχολή των Επιστημών Υγείας Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Μελβούρνη, Αυστραλία

Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Healthaction
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Taping (επίδεση)

Σχετικά προϊόντα

(There are 4 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password