• Πακέτο

Λεμφοίδημα χεριού - Πακέτο διαχείρισης 1 χεριού

lymphpack arm

Έτοιμο πακέτο διαχείρισης για Λεμφοίδημα Χεριού με την βέλτιστη επιλογή προϊόντων απο τις L&R και BSN . Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν έχετε όλα τα απαραίτητα υλικά για την συμπιεστική σας περίδεση. Το πακέτο διαχείρισης για λεμφοίδημα χεριού ουσιαστικά περιλαμβάνει 2 πακέτα συμπιεστικών επιδέσμων μικρής διατασιμότητας ώστε ο ασθενής να μπορεί να τα εναλλάσει. Έτσι μπορεί να πλένει το ένα σετ επιδέσμων όσο χρησιμοποιεί το άλλο.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές

To λεμφοίδημα χεριού είναι απο τα πλέον συχνά στην θεραπευτική πρακτική. Η μεγάλη συχνότητα εμφάνισης νεοπλασμάτων στις περιοχές του στήθους και της μασχάλης και η ακολουθούμενη θεραπεία με ακτινοβολία είναι ο κύριος λόγος για αυτό. Επίσης είναι σύνηθες το λεμφοίδημα να εμφανίζεται μέχρι και 2 χρόνια μετά την αρχική επέμβαση.

Λεμφοίδημα χεριού και αντιμετώπιση

Ο ρόλος της φυσικοθεραπείας και της έγκαιρης παρέμβασης με αποσυμφορητική μάλαξη και συμπιεστική περίδεση είναι ιδιαίτερης κρισιμότητας. Ο θεραπευτής καλείται να συνυπολογίσει όλους τους επιβαρυντικούς παράγοντες και με την αναγνωρισμένη μέθοδο MLD να ξεκινήσει άμεσα την αποσυμφόρηση της περιοχής. Ωστόσο απο την 1η κιόλας συνεδρία θα χρειαστεί να εφαρμοστεί συμπιεστική περίδεση ώστε τα αποτελέσματα να διατηρηθούν μέχρι την επόμενη συνεδρία. Το πρόβλημα που αρκετές φορές αντιμετωπίζουν οι θεραπευτές αλλά και οι ασθενείς τους έγκειται στο γεγονός πως δεν είναι απόλυτα σαφές ποιά είναι τα κατάλληλα υλικά.

Το πρόβλημα αυτό έχει 3 παραμέτρους :

  • Να είναι επαρκή τα υλικά ώστε να γίνει σωστά η περίδεση
  • Τα υλικά να είναι τα ενδεδειγμένα ώστε να μην έχει ο ασθενής οικονομική επιβάρυνση άνευ λόγου
  • Να μπορούμε να πούμε με σαφήνεια ένα κόστος για τα απαραίτητα υλικά χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε επιτόπιους υπολογισμούς και υποθέσεις

Με βάση την πολυετή πείρα, τόσο τη δική μας όσο και των θεραπευτών και καθηγητών που συνεργαζόμαστε, καταλήξαμε σε ένα βασικό πακέτο που θα καλύψει την μεγάλη πλειοψηφία των περιστατικών με λεμφοίδημα χεριού. Τα στατιστικά στοιχεία απο τις πολυάριθμες πωλήσεις επίσης είναι ένας δείκτης για εμάς και έτσι σας προσφέρουμε έτοιμο το πακέτο για διαχείριση στο λεμφοίδημα χεριού. Ο συνδυασμός εταιρειών έχει γίνει με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία. Αυτό περιλαμβάνει τα εξής

1 Mollelast 4cm (20τμχ)
1 TG 9
1 Rosidal Soft 10cm
1 Artiflex 10cm
2 Comprilan 6cm
2 Comprilan 8cm
2 Rosidal K 10cm
1 Silkafix 9,2m x 5cm

Προσοχή : Εάν πιστεύτε πως το οίδημα του ασθενούς σας είναι ιδιαίτερα εκτεταμμένο επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δούμε μαζί αν χρειάζεται να κάνουμε κάποια τροποποιήση στην ποσότητα ή το μέγεθος κάποιου υλικού. Επίσης εάν το οίδημα είναι αρκετά σκληρό ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο χρήσης, συνδυαστικά, ενός πακέτου ανομοιόμορφης συμπίεσης απο τα παρακάτω :

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως πλεόν ο ασθενής μπορεί να κάνει μόνος του την αγορά των υλικών, ώστε να έχει εκείνός την ευθύνη για την πληρωμή και την διαθεσιμότητα. Εσείς απλά υποδείξτε του το σωστό πακέτο! Τόσο εύκολο και απλό! Το πακέτο διαχείρισης για λεμφοίδημα χεριού ουσιαστικά περιλαμβάνει 2 πακέτα συμπιεστικών επιδέσμων μικρής διατασιμότητας ώστε ο ασθενής να μπορεί να τα εναλλάσει. Έτσι μπορεί να πλένει το ένα σετ επιδέσμων όσο χρησιμοποιεί το άλλο.

Σχετικά προϊόντα

(There are 9 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password