• -13,80 €
Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος: Θεμέλια της Αποκατάστασης - Neumann, 3η έκδοση

Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος: Θεμέλια της Αποκατάστασης - Neumann, 3η έκδοση

9789602664797
H Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος παρουσιάζει την κινησιολογία όπως αυτή συνδέεται με τη φυσική αποκατάσταση με έναν κλινικά συναφή και προσιτό τρόπο, γεφυρώνοντας την βασική επιστήμη με την κλινική αντιμετώπιση. Γίνε ειδικός και απόκτησε πλήρη κλινική γνώση στο σημαντικότερο κομμάτι της σύγχρονης φυσικοθεραπείας. Μάθε με λεπτομέρεια και επιστημονικότητα τον τρόπο που το σώμα συμπεριφέρεται από τις απλές κινήσεις λειτουργικότητας εως και τις πλέον αθλητικές εμβιομηχανικές κινήσεις όπως είναι το τρέξιμο. Το βιβλίο Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος είναι η επιτομή της σύγχρονης κινησιολογίας και εμβιομηχανικής ανάλυσης κίνησης.
Μετάφραση: Ηλίας Τσέπης
Επιμέλεια: Ηλίας Τσέπης
ISBN: 978-960-266-479-7
Διαστάσεις: 21x29
Σελίδες: 864
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
124,00 €
137,80 €
Έκπτωση 13,80 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος - Η επιτομή της εμβιομηχανικής ανάλυσης

H Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος παρουσιάζει την κινησιολογία όπως αυτή συνδέεται με τη φυσική αποκατάσταση με έναν κλινικά συναφή και προσιτό τρόπο, γεφυρώνοντας την βασική επιστήμη με την κλινική αντιμετώπιση. Γίνε ειδικός και απόκτησε πλήρη κλινική γνώση στο σημαντικότερο κομμάτι της σύγχρονης φυσικοθεραπείας. Μάθε με λεπτομέρεια και επιστημονικότητα τον τρόπο που το σώμα συμπεριφέρεται από τις απλές κινήσεις λειτουργικότητας εως και τις πλέον αθλητικές εμβιομηχανικές κινήσεις όπως είναι το τρέξιμο.

Τι θα δείς στο βιβλίο Κινησιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος;

Εστιάζοντας στις φυσιολογικές και παθολογικές μηχανικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μυών και των αρθρώσεων του σώματος, αυτό το αναλυτικό, βασισμένο στην έρευνα, σύγγραμα συνιστά ένα θεμέλιο για την άσκηση της φυσικής αποκατάστασης. Παρουσιάζει την κινησιολογία όπως αυτή συνδέεται με τη φυσική αποκατάσταση με έναν κλινικά συναφή και προσιτό τρόπο, γεφυρώνοντας την βασική επιστήμη με την κλινική αντιμετώπιση. Κεφάλαιο της κινησιολογίας του τρεξίματος καλύπτει την εμβιομηχανική του τρεξίματος. Συμπεριλαμβάνεται εντελώς νέο περιεχόμενο για το πυελικό έδαφος Πλήρως επικαιροποιημένες αναφορές δίνουν έμφαση στην τεκμηριωμένη παρουσίαση της πληροφορίας του κειμένου. Περισσότερες από 900 απεικονίσεις υψηλής ποιότητας παρέχουν το αναγκαίο οπτικό συμπλήρωμα για την κατανόηση του υλικού. Πλαίσια κλινικής διασύνδεσης στο τέλος κάθε κεφαλαίου στους τομείς ΙΙ έως IV, τα οποία τονίζουν ή επεκτείνουν το θέμα πάνω σε συγκεκριμένη κλινική έννοια, συναφή με την κινησιολογία που καλύπτεται από το κεφάλαιο.
Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδόσεις Συμμετρία
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Μυοσκελετικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password