Ορθοπαιδική Αποκατάσταση στην Κλινική Πράξη, Brotzman

Ορθοπαιδική Αποκατάσταση στην Κλινική Πράξη, Brotzman

9789606802775

Η Ορθοπαιδική Αποκατάσταση στην Κλινική πράξη είναι ένα απο τα δημοφιλέστερα και πιο πλήρη βιβλία για πρωτόκολλα αποκατάστασης σε κακώσεις και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Δεν είναι τυχαίο πως ολόκληρα κέντρα αποκατάστασης βασίζουν τη λειτουργία τους στο βιβλίο αυτό, καθώς παρέχονται έτοιμα θεραπευτικά σχήματα από καταξιωμένους φυσικοθεραπευτές και ιατρούς.

Εσείς απλά προσθέστε τις δικές σας τεχνικές και θα έχετε έτοιμο το καλύτερο και ασφαλέστερο θεραπευτικό πλάνο για τους ασθενείς, ανεξάρτητα απο την πάθηση τους.

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
  • 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα 3€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα
  • Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές Ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές
90,00 €
με ΦΠΑ Delivery: 1 to 3 weeks
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

Ορθοπαιδική Αποκατάσταση στην Κλινική Πράξη

Ο στόχος της τρίτης έκδοσης (δεύτερη ελληνική) του συγγράμματος Ορθοπαιδική Αποκατάσταση στην Κλινική Πράξη με Βιβλιογραφική Τεκμηρίωση είναι η αύξηση των πληροφοριών που παρέχονται στον επαγγελματία της υγείας που ασχολείται με τις παθήσεις του μυοσκελετικού.

Το υλικό έχει διευρυνθεί σε μεγάλο βαθμό και αφορά φυσικοθεραπευτές, ορθοπαιδικούς χειρουργούς, οικογενειακούς γιατρούς, προπονητές, χειροπρακτικούς, αλλά και άλλους οι οποίοι ασχολούνται με την αντιμετώπιση των παθήσεων του μυοσκελετικού.

Η πλήρης περιγραφή των τραυματισμών και των εγχειρητικών διαδικασιών είναι το πρώτο βήμα.

Οι θεραπευτικοί στόχοι και οι χειρισμοί είναι το επόμενο βήμα ενώ τα πλήρη πρωτόκολλα αποκατάστασης με προσδιορισμο ακόμα και του χρόνου που πρέπει να γίνει το οτιδήποτε, δίνει στον θεραπευτή τη γνώση για μια ασφαλή και πλήρη θεραπευτική παρέμβαση.

Η ορθοπαιδική αποκατάσταση του Brotzman αποτελεί εδω και πολλά χρόνια την κοινή γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ ιατρών, φυσικοθεραπευτών και εργοθεραπευτών στην πορεία για την ολοκληρωμένη επιστροφή του ασθενούς στην πλήρη λειτουργικότητα.

Σας προσφέρεται η καλύτερη πηγή για περιεκτική, διεπιστημονική καθοδήγηση στην αποκατάσταση τόσο των μη χειρουργήσιμων όσο και των μετεγχειρητικών μυοσκελετικών προβλημάτων!

Διεθνώς αναγνωρισμένοι ορθοπαιδικοί -συνεργαζόμενοι στενά με φυσικοθεραπευτές και εργοθεραπευτές- σας παρουσιάζουν βήμα προς βήμα πρωτόκολλα εκτίμησης, θεραπείας και αποκατάστασης.

Ακριβή κριτήρια σας βοηθούν να κατανοήσετε την μετάβαση από το ένα στάδιο αποκατάστασης στο άλλο καθώς και το πότε οι ασθενείς μπορούν με ασφάλεια να επιστρέψουν στην άθληση ή στην εργασία.

Αλγόριθμοι καθιστούν απλή την εφαρμογή των οδηγιών για την θεραπεία και την αποκατάσταση με την πρώτη ματιά.

Από την ισχιαλγία, τις αρθριτικές αρθρώσεις και την πελματιαία απονευρωσίτιδα μέχρι το μετεγχειρητικό στάδιο των κακώσεων του ΠΧΣ, του ΟΧΣ, και του τενόντιου πετάλου των στροφέων μυών του ώμου, τις εγκεφαλικές διασείσεις, τον αγκώνα του ρίητη, και την οστεοπόρωση, η δεύτερη έκδοση της "Ορδοπαιδικής αποκατάστασης στην κλινική πράξη" σας παρουσιάζει όλες τις παρούσες πιο αποτελεσματικές τεχνικές συμπεριλαμβανομένων και πολλών οι οποίες είναι δυσεύρετες.

Είδος προϊόντος
Βιβλία
Εκδότης
Εκδ.Κωστανταρας
Γλώσσα
Ελληνικά
Επιστημονικό πεδίο
Μυοσκελετικά

Σχετικά προϊόντα

(There are 15 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password